@KrotkieSpiecie: Samo PWM nie wystarczy, trzeba jeszcze je gdzieś podłączyć :) @iXam: Jak do stroboskopu to bardziej będzie pasować wersja z zimną barwą światła. Sama dioda ma rzekomo 10W ale po kupnie rozkręć i zobacz czy zasilacz w środku też daje 10W, bo przy takich tanich reflektorach LED często się zdarza że np. 10W to "nazwa modelu", a rzeczywista moc to 5W ale jest to zapisane drobnym druczkiem, albo rzeczywiście
@rybeczka: @xerxes931: Znalazłem wersję na 12v i myślę żeby wykorzystać po prostu sterownik od ledów :D. Po prostu z czystej ciekawości chcę zobaczyć czy to będzie działać :D
http://allegro.pl/lampa-naswietlacz-halogen-led-10w-hit-2-lata-gwar-i5551505341.html
#majsterkowanie
@iXam: Jak do stroboskopu to bardziej będzie pasować wersja z zimną barwą światła. Sama dioda ma rzekomo 10W ale po kupnie rozkręć i zobacz czy zasilacz w środku też daje 10W, bo przy takich tanich reflektorach LED często się zdarza że np. 10W to "nazwa modelu", a rzeczywista moc to 5W ale jest to zapisane drobnym druczkiem, albo rzeczywiście