Wpis z mikrobloga

@M4rv1n: Ja grałem kiedyś na szczeblu europejskim i ze swoją drużyną odnosiliśmy mniejsze i większe sukcesy (ESL). Jednak gra jak dla mnie trochę się stoczyła i przestałem grać... Może jak naprawią to co zepsuli to wrócę kiedyś. Ale chyba już na amerykańskich serwerach.
  • Odpowiedz
@M4rv1n: Nie wiem jak teraz, ale jak jeszcze grałem (wrzesień) to były rozgrywki ESL w każdą niedzielę. Chyba Go4Wot się nazywały i za wygranie jednej walki dostawało się już po 600 gold na osobę, później 1000 itd. Ja w swojej karierze łącznie zarobiłem chyba z 40.000 gold nie wydając ani złotówki, chyba że brakowało mi złota na turniej to wysyłałem sms, no ale i tak przez pakiety nie mam co
  • Odpowiedz
@M4rv1n: Jesteś młodym graczem to się zaciągnij do jakiegoś klanu. Nie muszą być kozaki, ale gra z kimś jest dużo lepsza i można się wiele nauczyć. Ja miałem to szczęście, że zanim zrobiłem swój pierwszy VIII tier to udało mi się załapać do drużyny, która składała się z byłych mistrzów świata. Głównie tych Polaków co wygrali w Moskwie w 2011 roku.
  • Odpowiedz
@mwk2009: Statów kosmicznie dobrych nie miałem, bo rzadko kiedy grałem kompanie z nimi, grałem głównie dla zabawy + ESL za którego nie ma statystyk w grze. Kiedy doszedłem do dwunastki (mój klan) to miałem procent wygranych na poziomie chyba 40%. Bardzo się dokształciłem grą z tymi ludźmi.

Co mi się nie podobało? Balans rozgrywki, często po 6 czy 7 artylerii na drużynę, nierówne składy, a przede wszystkim strzały za zero,
  • Odpowiedz
@GryzoncaSkarpeta: Po patchu, ktory teraz bedzie nie bedzie juz tylu art w 1 bitwie. Teraz tyle art zdarza sie tylko na X tierach. Strzaly za zero sa jak strzelasz od przodu w gaski, lub w miejsca gdzie jest spaced armor, czyli 1 warstwa nachodzaca na druga. Wtedy masz penetracje, bo przebiles armor, ale pod nim jest kolejna wartwa. Taki armor maja wlasnie ISy po bokach i np. super pershing na
  • Odpowiedz