20:15 - SG Wattenscheid 09 vs Borussia Dortmund II - 1 FT @2.70
Wattenscheid obecnie dobrze u siebie gra a Borussia Dortmund II niczym nie zaskakuje. Nie wiem skąd ten kurs ale moim zdaniem wygra ekipa WATTENSCHEID.
@Kwilos: nie przekonujecie mnie panowie, obawiam się ze to typ z serii, bvb=dobra drużyna=rezerwy bvb a to tak nie działa, mimo wszystko powodzenia, buk zapłać!
@Boniekk: na pro forach wszyscy grają 1, analiza po niemiecku, generalnie bvb mocno osłabiona i gra srakę a SGW u siebie dobrze #!$%@?, tyle w temacie, grać na bvb niepolecane Dortmund 2 ist sehr schwach in die Saison gestartet, insgesamt glaube ich ein wenig hat man die Regionalliga unterschätzt. Auch Ex Trainer David Wagner hat keine gute Figur gemacht. Mit Leitner undDucksch kamen in
Wattenscheid obecnie dobrze u siebie gra a Borussia Dortmund II niczym nie zaskakuje. Nie wiem skąd ten kurs ale moim zdaniem wygra ekipa WATTENSCHEID.
#bukmacherka #boniekbets
@Boniekk: na pro forach wszyscy grają 1, analiza po niemiecku, generalnie bvb mocno osłabiona i gra srakę a SGW u siebie dobrze #!$%@?, tyle w temacie, grać na bvb niepolecane
Dortmund 2 ist sehr schwach in die Saison gestartet, insgesamt glaube ich ein wenig hat man die Regionalliga unterschätzt. Auch Ex Trainer David Wagner hat keine gute Figur gemacht. Mit Leitner undDucksch kamen in
mecz raczej do ominięcia albo DNB 1