Aktywne Wpisy
Natalia-_- +169
Chciałam niejako poruszyć temat tego wywiadu. Ogólne nie chciałam już nic pisać o wyborach, ale kurczę przesłuchałam wywiad z kobieta z konfederacji.
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Ja nie rozumiem, co się stało z poziomem dziennikarstwa, ale pytania pt „Czy Pani mąż zostawia skarpetki pod łóżkiem?” Są idealnym tematem do rozmów z nową posłanka? Co więcej, zwróciłam uwagę, ze gdy tylko Pani poseł, odpowiedziała na pytanie czym chciałaby się zająć w swojej kadencji, zostało to bez odpowiedzi
Radek41 +703
Najpierw czytam że TV Republika chce nadawać w naziemnej ogólnodostępnej TV. Potem czytam że w konsultacjach społecznych TV Republika zmasakrowała konkurencję. Na 11384 nadesłanych propozycji od widzów aż 11266 propozycji zawierało prośbę o nadawanie TV Republika.
A jak się skończyło?
Wygrały spółki Agory i WP które stworzą 4 nowe zapchajdziury w stylu TTV czy ATM Rozrywka. No bez jaj.
#media #telewizja #dvbt #polityka #mux8 #4konserwy #tvrepublika
Wejdź sobie na wp i poczytaj komentarze o śmierci Kiszczaka: "odszedł wielki patriota" "najlepsi odchodzą pierwsi" itd. itd.
@Sagitarius: a są naziemne?
@Bsx88: ale z wp i Agora chcą robić kanały niosące za sobą wartości rozrywkowe, edukacyjne( dokumenty przyrodnicze itp) i kulturalne
A republika to marna propagandowa tuba z wąskim profilem. Na dodatek finansowana przez rządzące ugrupowanie
Co do zmarłych, nie wypada o nich mówić źle, po prostu. Kaczyński nie był zbyt dobrym prezydentem ale teraz jest gloryfikowany
Następnymi "kąskami" mogą być: Białoruś, Kazachstan, Tadżykistan (i te okolice), oraz Gruzja, a potem już takimi bardziej "tłustymi" kąskami, mogą być kraje nadbałtyckie, Polska, czy Norwegia.
Dlatego trzeba cały czas trąbić o tym, przypominać z kim mamy do czynienia i wzmacniać flankę
Nie na rękę jest nam bycie w jakiś bardzo dobrych relacjach z Moskwą, Rosja potrafiła nakładać embarga na nasze towary, bez wojny na Ukrainie, przypominam ci, że przed 2005 też mieliśmy embarga do Rosji.
Amerykanie wiedzą, że postawili na złego konia i jakby tylko nie było im wstyd przed światem, to by dogadali się
No tak, zero doświadczenia, "tylko"
-Gruzja
-Czeczenia
No bo na Ukrainie to przecież ruskich nie było ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Gdzie też mówię, że Rosja ma start do USA? Chodziło mi o to, że po prostu w obecnej sytuacji, gdzie każdy napieprza się z każdym, ich wsparcie może być kluczowe.
No ale chyba ogólnie kiepsko u ciebie z czytaniem, bo o traktowaniu swoich obywateli napisałem
Żołnierze walczący w Czeczenii w większości są już na emeryturach.
A to tam nie walczą farmerzy?
No bo jeżeli przyznajesz że na Ukrainie walczy armia rosyjska, a nie grupki zmobilizowanych farmerów, to to pokazuje, że rosyjska armia to jakiś żart. Przez tyle miesięcy, mają dużo lepszy sprzęt