Wpis z mikrobloga

Dobra, powiem wam teraz co zrobić jeśli, jeśli dziewczyna was odrzuci, bo miałem taki właśnie przypadek. To było dwa lata temu na wakacjach, byłem taki właśnie zakochany, w takiej Alicji. Bardzo właśnie miła dziewczyna. No i pewnego dnia poszliśmy właśnie na plaże, no i tak... zakochałem się w niej, był taki zachód słońca, było naprawdę romantycznie. No i postanowiłem, że, że ją obejmę bo ja byłem takim nieśmiałym właśnie chłopakiem, no i wstydziłem się robić takie rzeczy, no to.. no ale ją tak właśnie objąłem tutaj, i.. no i tak siedziałem ale ona się zapytała:
- co Ty #!$%@? robisz?
A ja mówię, że... a no to ja tak wiesz, zawstydzony, no to biorę tą rękę tak z powrotem... no i tak nie wiem co powiedzieć, no to tak się odsuwam, tak dziesięć centymetrów, dwadzieścia centymetrów, tak trzydzieści, TA #!$%@? PÓŁ METRA, BIORĘ ROZBIEG #!$%@? Z KILOMETRA, JEB JEJ W KLATĘ , #!$%@?ŁO JĄ #!$%@?, PIĘĆSET TRZYDZIEŚCI KACZEK #!$%@?ŁA PO BAŁTYKU, #!$%@?ŁO JĄ DO SZWECJI, #!$%@? NA NASTĘPNY DZIEŃ PŁYNĘ PROMEM DO SZWECJI #!$%@?, WMM WMM WMM, PATRZE SUKA LEŻY NA PLAŻY
- #!$%@? CO LEŻYSZ, CO LEŻYSZ DZIWKO, CO CHYBA NIE ŻYJESZ?
NO TO #!$%@? JEB OSTATECZNE UDERZENIE, KOLANAMI NA RYJ, NIE, #!$%@?Ę TAK #!$%@?ŁO DO ZIEMI ZE AŻ BURSZTYNY #!$%@?ŁO W POWIETRZE NO I CHYBA TYLE, TYLE Z TEJ HISTORII.
#pasta #pdk #heheszki
  • 4
  • Odpowiedz