Aktywne Wpisy
rzep +605
Święta, święta i po świętach. A to oznacza, że mamy WOŚP. A to natomiast oznacza, że zaczynają się ataki na tę instytucję. Po latach prób obrzydzenia samej osoby Owsiaka i sugerowania (nieskutecznie) jakichś przewałów w fundacji w ostatnich latach pojawiła się nowa narracja.
Ta narracja ma na celu sugerowanie, że WOŚP nie ma żadnego znaczenia w kontekście naszej Służby Zdrowia, bo zbiera grosze w porównaniu do budzetu NFZ. W końcu WOŚP
Ta narracja ma na celu sugerowanie, że WOŚP nie ma żadnego znaczenia w kontekście naszej Służby Zdrowia, bo zbiera grosze w porównaniu do budzetu NFZ. W końcu WOŚP
Panitsch +64
Daily reminder, że człowiek w czerwonych okularach pod przykrywką ratowania służby zdrowia drenuje portfele naiwnych Polaków od wielu lat, w międzyczasie tworząc dziesiątki spółek córek, żeby w trudniejszy sposób dało się namierzyć wyprowadzane przez niego pieniądze ze zbiórek. Co więcej, dzieli Polaków bezustannie mieszając się w politykę, gdzie pomaganie nie powinno mieć w ogóle wydźwięku politycznego ("NIE DAŁEŚ NA CHORE DZIECI? PEWNIE GŁOSUJESZ NA PIS TY BYDLAKU") #dailyreminder #takaprawda #wosp2023 #wosp #
Muszę przelać minimum 5 eur na steama by odblokować handlowanie.
Doradźcie jakie dwa klucze kupić bym wyszedł na tym najkorzystniej
Ale musiałem jakoś wydać ten hajs bo chciałem sobie rynek odblokować.
Zostało mi 0,7 EUR. Gdzie mogę kupić za to jakiegoś kałaszka albo M4 ?