Wpis z mikrobloga

@Turrsky: jak mówiłem , wygląd to sprawa drugorzędna, i tak spora część zawodników przerabia sobie uchwyty do swoich dłoni. to już są typowe matchówki, dla profesjonalistów.
@Kick_Ass: okej, tylko się zastanawiałem czy jest jakaś zależność bo te "pro" wyglądają jakby to był sam mechanizm z rękojeścią. A są jakieś "pro", które z wyglądu są "replikami"? Tak tylko z ciekawości pytam
@methanex: no to kwestia tego czy młody będzie mieć potem pieniądze na kapsuły co2, wtedy można by kupić to co każdy ci poleci czyli CP99 Compacta z BlowBackiem, fajna zabawka , ale tylko zabawka. Kapsuła co2 starcza na oddanie do 75-80 strzałów , typowy puszkobijca. Niedawno pojawił się fajny pistolet Umarexa Morph 3x, masz możliwość dołączenia lufy i zrobienia z niego karabinka. Jeśli nie będzie mieć potem kasy na kapsułki, to
Pobierz
źródło: comment_dJ5oQa4eOfxWpAMtz0h8AAYSp3KMgi6Q.jpg
@Turrsky: Raczej nie widziałem pistoletów matchowych co wyglądają jak prawdziwe pistolety. Mechanizm to jest wszystko tak naprawdę. Zważ że są to PCP , czyli pistolet to tylko poczatek wydatków, musisz mieć butle , urzadzenie do nabijania ciśnienia, a ciśnienia osiągają 200-250 bar, więc dużo. Wariaci kupują nawet ręcznie sortowany śrut kilka razy droższy niż normalny.