Aktywne Wpisy
Syn_Tracza +743
Jak dla mnie, wyborcy demokratycznej opozycji, wystarczy, że ci zrobią następujące rzeczy i już mają mój głos na kolejną kadencję:
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
1. Oczyszczą TVP z Holeckich i Rachoni
2. Zamkną największych wałkarzy, jak np. Obajtek (mam nadzieję, że nie ucieknie do Argentyny lub Izraela)
3. Odkręca najgłupsze zmiany pisowskie, jak zakaz handlu w niedziele czy całkowity zakaz aborcji
4. Poprawią stosunki z krajami UE na neutralne i przyjacielskie bo teraz jesteśmy skłóceni ze
opk20 +116
Teraz tak na poważnie, przypomnijcie mi czemu wybraliście KOPSL? Przekonały was kredyty 0%, dopłaty do najmu, czy może likwidacja gotówki. Serio pytam.
#wybory
#wybory
1.wiecie może czy w systemie sterowania ruchem na wz przewidziany jest priorytet dla tramwajów?
2. Czy mi się wydawało czy przy skręcie z Piłsudskiego w Rydza maszynista przestawiał zwrotnice ręcznie?
3. Po co tramwaje z Mickiewicza skrecaja w Piłsudskiego żeby zaraz skręcić w Piotrkowska? Sztuka dla sztuki? Żeby był ruch?
2. Wczoraj było info bodajże na DŁ, że maszyniści chcą sami zobaczyć jak ustawione są zwrotnice, zmieniają się one automatycznie ale aby lepiej poznać nową trasę część z nich wychodzi i mimo wszystko przestawia je ręcznie
3. WTF? jak można skręcić z Mickiewicza w Piłsudskiego? Przecież Mickiewicza jest przedłużeniem Piłsudskiego. Jeśli chodziło Ci o skręt z Kościuszki w Mickiewicza, to taka była idea przystanku Łódź Centrum, by można
2. system miał działać automatycznie - mieli to naprawić
3. Po to- abyś mógł się przesiąść na jednym przystanku z linii PN-PD na W-Z
@strikerg:
Czyli wszystko będzie ok, fajne sie jeździ i bardzo szybko, piękne połączenie z Dabrowa, świetna robota
@michalec: @puzderko: @strikerg: Wie ktoś czy przy odpaleniu inteligentych skrzyżowań, ma być zrealizowana koncepcja ŁTR? (automatyczne pierwszeństwo dla tramwajów na zachodniej itd.)