Wpis z mikrobloga

@envusia: To ja w takim razie wybieram taką wczesną wiosnę :D
Ja ogółem nie lubię prowadzenia samochodów, nawet prawka nie chce mi się skończyć (rodzinka mnie zaciągnęła)... i korzystam sobie z komunikacji publicznej, a w mieście rowerem lub w zimę na nogach. Polecam :P
@Misaki: wczesna wiosna najlepsza ! gorzej jak wiatrem zwieje i zima się robi, ja mam 22 lata i nadal bez prawka...... nie mam czasu ani chęci(bardziej to drugie) żeby zrobić :P
@Misaki: Ja też nie lubię i u mnie także to był "prezent" od rodziny, a głównie od Ojca. Tak czy inaczej jestem zmuszona do tego środka transportu nawet jeżeli chcę podjechać do sklepu. Mieszkam prawie że w lesie.

@kurokaeru nie mam chłopaka xD
@envusia: Ja prawko chciałem sam zrobić, mam własny samochód, ale praktycznie nie jeżdżę dla siebie. Zwykle jestem kierowcą dla taty gdy jest impreza i żeby mógł wypić albo dla mamy, bo nie ma prawka.
@Misaki: @envusia: Ja w przeciwieństwie do was bardzo lubię jeździć samochodem, poza centrami dużych miast i obecnie często wybieram samochód, żeby móc jak najczęściej odwiedzać przyjaciół i poza tym tak jak @envusia: jestem zmuszony, żeby dojeżdżać samochodem na pociąg, którym jeżdżę na uczelnie. Mam własny samochód, który kupiłem za zaoszczędzone pieniądzę z 18-nastki i jest to póki co najlepsza moja inwestycja :D

Co do pór roku to zima i