Wchodze sobie do ambasady. W holu kolejka do pomieszczenia z urnami, pelno reporterow, mysle sobie "skad wiedzieli ze bede". Jestem w srodku, a przede mna po karte Donek :0 #wybory #belgia #polityka
@qweasdzxc: przy takiej ilosci ujec trudno zebym nie byl, odbieralem karte bezposrdnio po nim, panie z komisji takie przejete ze czulem sie niewidzialny ;D
@wilu88: #pasta KIEDYŚ SPOTKAŁEM DONALDA NA WYBORACH JAKIEGOŚ EUROPEJSKIEGO PAŃSTWA. PODOCHODZĘ DO NIEGO I MÓWIĘ "CZEŚĆ DONALD TY #!$%@?". A ON TYLKO "ELO" I ODWRACA GŁOWĘ. SPRZEDAŁEM MU BLACHĘ W POTYLICĘ I MÓWIĘ "SŁUCHAJ MNIE BO CI NIE DAM KASY NA ANGIELSKI". DONEK COŚ TUPNĄŁ, COŚ MRUKNĄŁ ALE MÓWI "DOBRA SŁUCHAM CIEBIE CIERPLIWIE, CO MASZ MI DO POWIEDZENIA". "CZEMU SPRZEDAWAŁEŚ URAN CZECZENOM?" NA TO DONEK POWIEDZIAŁ DO MNIE - "TY #!$%@?
#wybory #belgia #polityka
Komentarz usunięty przez moderatora
KIEDYŚ SPOTKAŁEM DONALDA NA WYBORACH JAKIEGOŚ EUROPEJSKIEGO PAŃSTWA. PODOCHODZĘ DO NIEGO I MÓWIĘ "CZEŚĆ DONALD TY #!$%@?". A ON TYLKO "ELO" I ODWRACA GŁOWĘ. SPRZEDAŁEM MU BLACHĘ W POTYLICĘ I MÓWIĘ "SŁUCHAJ MNIE BO CI NIE DAM KASY NA ANGIELSKI". DONEK COŚ TUPNĄŁ, COŚ MRUKNĄŁ ALE MÓWI "DOBRA SŁUCHAM CIEBIE CIERPLIWIE, CO MASZ MI DO POWIEDZENIA". "CZEMU SPRZEDAWAŁEŚ URAN CZECZENOM?" NA TO DONEK POWIEDZIAŁ DO MNIE - "TY #!$%@?