Wpis z mikrobloga

@neurogarden: Sporo ludzi zamawia też Piramicetam i przypały są bardzo sporadyczne - jednego gościa podejrzewali o narkotyki, okazało się, że to tylko lek to umorzono postępowanie. Jest coś takiego jak ilość dozwolona na swój użytek przy zamawianiu leków na receptę, ale nie wiem czy to się odnosi do proszków.
  • Odpowiedz
@pawlokorb: Zgadza się, ryzyko nie jest duże ale istnieje. Sam fakt, że trzeba się tłumaczyć albo płacić za przesyłkę zwrotną wystarczy, żeby rozważyć czy warto brać to ryzyko na siebie, czy nie lepiej pójść do lekarza rodzinnego po receptę na Aneptinex i kupić sobie tianeptynę w aptece.
  • Odpowiedz
@neurogarden: Głównie kwestia jest taka, że legalna wersja jest dużo droższa niż zamówienie hurtem w proszku. Bo pewnie jak ładnie poprosisz lekarza, to nie powinno być trudno o taką receptę.
  • Odpowiedz
@pawlokorb: Zgadza się, niestety dużo droższa. Niekoniecznie jednak tianeptyna musi być dla Ciebie dobra, więc można kupić legalnie małe opakowanie w aptece, żeby przetestować i ewentualnie wtedy zdecydować, czy warto ryzykować sprowadzanie większych ilości z powder city.
  • Odpowiedz
@japecznikow: piracetam w czeskiej aptece
mph ciężko bo na narkotyczną recepte tylko
a eph zostało zdelegalizowane w lipcu chyba ale można dalej dostać
iph to nowość i w sklepach rc dostaniesz
  • Odpowiedz
@olrajt: niestety nie mam :/ ale tego co wiem jest to bardzo dobry nootrop oraz, że są nowe wersje (n-acetyl selank). Dużo info o tym jest na reddit ;)
  • Odpowiedz
@neurogarden: wgl na czym polega fenomen tianeptyny? wlasnie teraz zauwazylem ze wyprzedzila adrafinil w popularnosci na powder city. Z tego co wyczytałem na ulotce PC działa przeciwlękowo i poprawia samopoczucie. Jest coś jeszcze?
  • Odpowiedz
@japecznikow przede wszystkim jako poprawiacz samopoczucia, szczególnie w przypadkach, gdzie występują skłonności do "dołków". Jest też sporo raportów ludzi, którzy w cięższych stanach depresyjnych odstawili SSRI i inne "grube" leki przypisane przez psychiatrę, przetestowali tianeptynę i odnotowali bardzo dużą poprawę, jakiej nigdy wcześniej nie odczuli. Do tego dochodzi brak jakichkolwiek efektów ubocznych i możliwość zażywania przez dość długi czas.
  • Odpowiedz