Wpis z mikrobloga

@kotekk2: trudno jednoznacznie zawyrokować. VAG w nowej genereacji się połapał i z 1.4 TSI powstało 1.8 TSI(Vide Polo GT). Myślę, że w tej klasie samochodu utrzyma się 2,0 w dizlu. Obok będą trzycylindrowce, bo taniej dla producenta a spora część klientów nie wie co to cylinder ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kotekk2: świetne auto, miałem okazję przez parę miesięcy użytkować taką 116i i gdyby nie to, że egzemplarz który używałem nie miał iDrive to niczego mu kompletnie nie brakowało, spalanie na autostradzie nawet było rewelacyjne jak na benzynę - przy średniej 170km/h na odległości 140km - 8,2/100km
Twoja wygląda na idealną (ʘʘ) jakie masz fotele? zwykłe czy sportsize?
  • Odpowiedz
@lerner: 1. Leasing stąd blachy KRA mimo iż jestem z centrum Krakowa (też mnie to boli) @forever__green
2. Prowadzę firmę IT

@rlshd - Pełny zewnętrzny i wewnętrzny M-Pakiet więc Sportsize ;)

Generalnie uparcie obracam się w tej marce, i z pierwszego zdjęcia widać kawałek tyłu mojego drugiego a w zasadzie najważniejszego oczka w głowie - E28. Dwa światy, ale mimo wszystko większą frajdę sprawia... 30 letnia babcia. Więc
kotekk2 - @lerner: 1. Leasing stąd blachy KRA mimo iż jestem z centrum Krakowa (też m...

źródło: comment_3a3OKO1bpmq0he7DhJ1woHFmPiIL4Zv7.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz