Aktywne Wpisy

DragonBreath +11
#pracait #studia
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3
Nie wiem kto wymyslil, ze po Informatyce masz tytul inzyniera, ale temu panu nalezy sie nobel.
Informaryka jest jakos 5 razy prostsza niz studia nietechniczne, ktore juz ukonczulem.
Tu macie do domu jakies zadania, tu napiszcie program oczywiscie w domu uzywajac chatagpt, troche tam zadan przerob na laborki i 4 lub 5 sie nalezy jak psu buda xDDDDDDD
Oprocz matematyki, ktora stanowi nie wiecej niz 20% materiału na pierwszych 2-3

somskia +53

Spędzasz długie godziny w przymierzalni, żeby znaleźć najlepsze spodnie ever. I, w końcu, setna para, którą mierzysz jest idealna - leży świetnie, wygląda świetnie i na dodatek jest wygodna. Płacisz miliard cebulionów, no ale cóż, zajebiste spodnie.
Następnego dnia zakładasz, z poczuciem dobrze spełnionego zakupowego obowiązku. I co? Ano po dwóch godzinach spodnie zaczynają wisieć na tyłku i dziwnie marszczyć się na udach, więc albo moja dupa kurczy się po kontakcie z dżinsem, albo spodnie rozbijają się o jakieś półtora rozmiaru ;/ I kupowanie takich, co są super ciasne w sklepie też nie pomaga. ;/ #problemyrozowychpaskow
Komentarz usunięty przez autora
Spędzasz długie godziny w przymierzalni, żeby znaleźć najlepsze spodnie ever. I, w końcu, setna para, którą mierzysz jest idealna - leży świetnie, wygląda świetnie i na dodatek jest wygodna. Płacisz miliard cebulionów, no ale cóż, zajebiste spodnie.
Następnego dnia zakładasz, z poczuciem dobrze spełnionego zakupowego obowiązku. I co? Ano po dwóch godzinach spodnie zaczynają wisieć na tyłku i dziwnie marszczyć się na udach, więc albo moja