Aktywne Wpisy
Mantusabra +865
Każdemu kto zaplusuje wpis narysuję jego avatar w paincie. Ehh nudzi mi się( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chodtok +38
Dekadę temu nie mieliśmy smartfonów, a telefony miały klawisze. Teraz nie możemy żyć bez smartfonów...
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
Dekadę temu nie wiedzieliśmy, co to słitfocia i co to zdjęcie parówek, bo parówki to było żarcie w garnku...
Dekadę temu, żeby zobaczyć czyjegoś kota, trzeba było pójść do tej osoby do domu...
Dekadę temu, aby zobaczyć, jak wygląda naga kobieta, trzeba było ją rozebrać, teraz dostaje się jej nagie zdjęcie. I to zdjęcie stało się elementem
nie ma dużej różnicy, więc czemu nie mogę grać na #60fps tylko 25-30? (ustawienia ultra bez hairworks)
@SirSajko: bo to laptop
http://www.geforce.com/whats-new/guides/the-witcher-3-wild-hunt-graphics-performance-and-tweaking-guide
Przyda się.
@SirSajko: No to masz odpowiedz dlaczego nie masz 60 fps na ultra. Mam gtx 770 i generalnie mam od 45-60 fps. Średnio coś koło 50 fps wyjdzie na lekko zmodyfikowanych ultra. Przede wszystkim zmniejsza zasięg rysowania roślinności z ultra na wysoki. - na najnowszej wersji gry ten parametr obciąża bardziej kartę niż wcześniej.