Wpis z mikrobloga

#gry #warcraft3
No, właśnie w końcu przeszedłem warcrafta3 - na normalnym poziomie dla standardowych graczy (hardcore jest dla hardcorowców), bez żadnych cheatów czy podobnych wspomagaczy. Parę misji mi napsuło krwi i musiałem posiłkować się poradnikami (jak np. ustawiałem sobie obronę w innym miejscu niż armia atakowała, albo za wolno odnajdywałem budynki do zniszczenia - albo w ogóle nie wiedziałem co trzeba zrobić, na początku zwłaszcza na tych budynkach :/ ), ale jak na pierwszy raz w życiu, oldschoolowa gra w którą nigdy nie grałem zaliczona tak samo jak wcześniej dungeons keeper 2. Jakoś nie mam za bardzo aspiracji przechodzić jakieś inne stare gry, więc...
M.....P - #gry #warcraft3 
No, właśnie w końcu przeszedłem warcrafta3 - na normalnym...

źródło: comment_xwXyX6Lfg6pcm9MCnXjWN6CrYH3GcMaH.jpg

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Parę misji mi napsuło krwi i musiałem posiłkować się poradnikami

@MichaelP: Co? :D Ta gra ma banalnie prostą kampanię, chyba że piszesz o FT - nie grałem ale wątpię żeby stała się bardziej wymagająca. Jesteś nowicjuszem w RTSach?
  • Odpowiedz
@MichaelP: Na normalnym to każdy umie ( ͡° ͜ʖ ͡°) jedyna misja jaka sprawiła mi jako tako trudność, to ostatnia TFT ale wystarczyło troche pomyśleć i byłą izi. Gorzej już na trudnym, utknąłem na ostatnej misji orków w RoC (,)
  • Odpowiedz