Wpis z mikrobloga

Mircy od #xiaomi mam problem. Bardzo się zjarałem na Mi4C. Zrobiłem sobie już koszyk na #ibuygou na 301 USD co bym mógł kupon na 10 USD wykorzystać i wacham się czy sprzedawać mojego 2-5 miesięcznego #mi4 (nie wiem ile go mam ale krótko) i brać tego mi4c :| Dodatkowo mam jakieś gadżety do tego bo 2 pary słuchawek, mikeya, podkładkę pod mysz i case na tego 4c. I nie wiem. W chińskim romie jest język angielski? Bardzo chcę kolor czarny ale nie jest dostępny narazie :|
  • 15
@Ifter: Może mu się design podoba lub nowe funkcje? Idąc takim tokiem rozumowania to nie ma sensu kupowania mi4, bo mi3 jest znacznie tańsze i ma nieznacznie słabszy procesor. (no i zależnie od wersji mi4 ma mniej ramu)
@Ifter:
@Pustulka:
@victorek: Można ale na ibg mam za 310 USD z wysyłką DHL, czyli 3 dni i jest u mnie a dodatkowo jeszcze sobie dobrałem kilka rzeczy tak jak pisałem. No i nie jest to podstawowa wersja tylko 3GB RAM/32 GB ROM.
@Raadoslaw:

Design mi się bardziej podoba w mi4c, ma lepszy procesor, dual sim, 32gb pamięci(teraz mam 16, wolałbym więcej). Domyślam się że aparat będzie trochę
@nod37: stary jak chcesz nowy gadzet to czemu nie?
Jesli masz mi4 z ibg i faktycznie ma te kilka miesiecy i jest w perfekcyjnym stanie, to wydaje mi sie ze z uplynnieniem go na allegro/forum/wypoku nie bedzie problemu.
Obecnie mi4 jest mocno deficytowym towarem zwlaszcza wersje z 3GB pamieci.

Tyle tylko, ze musisz sobie odpowiedziec na pare pytan:
1. Czy chce ci sie palowac ze sprzedaza mi4, wystawianie, odpowiadanie na maile,