Wpis z mikrobloga

@merengue: Zeby nie bylo- jestem wielkim zwolennikiem talentu Isco, ale w tym meczu w ogole nie przypominal tej wersji Isco z poprzedniego sezonu. Ogolnie decyzja o umieszczaniu go na siłę na skrzydle jest mocno krzywdząca. Co do Jese, to na pewno brakuje mu ciaglosci, ja jeszcze wierzę, chociaż moja wiara w tego chlopaka slabnie, skoro jakis Vasquez go wygryza ze skladu to swiadczy o nim. Raczej pewne, ze to nie bedzie
@grave: Z tego co pamiętam to Isco w Maladze grał jako skrzydłowy właśnie (tyle, że lewy), więc to nie jest dla niego nienaturalna pozycja, tylko no... ataku pozycyjnego nie da sie grać z Carvajalem, bo jedyne co on w ataku potrafi to próbować: a to wrzutek (skuteczność jakieś 5%) a to zakładać siaty (nie pamiętam by mu to kiedykolwiek wyszło, a próbuje tego nagminnie)
@merengue: zawodnik z jego szybkoscia nie zrobi roznicy na skrzydle, to imo typowy ofensywny srodkowy. To samo sie tyczy Jamesa. Co do Carvalaja to niestety prawda, solidny walczak w obronie, slaby w ataku. Do tego u Beniteza obroncy graja bardzo wysoko co skutkuje nieporadnoscia Daniego.