@rzeznikmocy: o kurde cumplu, aż tak źle? za dzieciaka zagrywałem się w mgs 1 i tego nawet chciałem kupić, ale 200 cebulionów mnie odstraszyło. Czyli nie warto raczej kupować?
@domel88: To już nie jest to samo doświadczenie Metal Gear Solid co kiedyś, ja jestem rozczarowany. Za te pieniądze na pewno nie warto, jak będzie na promocjach poniżej 80zł to możesz kupić, żeby się sam przekonać. Chociaż według mnie okolice 80zł to jest nadal za dużo jak na jakość całej rozgrywki. To już nie jest MGS.
@rzeznikmocy: @domel88: To co napisalem jakiemus debilowi ktory fapuje i do wieska 3 i do mgs v ktore obie byly srednimi grami (z przewaga dla mgs v bo tam troche zabawy mialem bawiac sie bronmi, gadzetami i pojazdami), a tlumaczyc mi sie nie chce :D
I played MGS V even more i haven't check how long did i played but that probably will be more than 120 hours.
@Asterling: Za duzo zeby wymieniac powiedzmy to prosto gra jest cholernie ukonsolowiona - od dretwej walki, craftingu, instancjonowej mapy zamiast prawdziwego open worlda jakiego obiecywali, do interfejsu, ekwipunku, pracy kamery, questy gameplayowo zawsze sa identyczne, recykling mobow jaki broni, klamali z grafa, optymalizacja kuleje na mid end kartach a gra cpu nie uzywa wogole, i tak dalej i tak dalej 100 jeszcze rzeczy bym mogl wymieniac. Tylko fabula w niektorych misjach
@corinarh: Przecież gameplay w mgsie jest wyborny. Przecież Redzi od początku mówili że świat będzie podzielony na obszary a nawet musi być bo odległość pomiędzy Velen a Skellige jest duża a optymalizacja jak i grafika są bardzo dobre.
@domel88: @Asterling: @corinarh: Akurat Wieśka trzeciego uważam za udaną grę i na pewno większego pretendenta do GOTY niż Phantom Paina, zarówno fabuła, sidequesty i otwarty świat - niebo lepiej rozwiązane.
@rzeznikmocy: Dokładnie mam takie same odczucia, jak dla mnie najgorsza część cyklu, 1>3>2>4>5. Konami chyba posmarowało recenzentom bo nie wierze że byli w stanie dać coś więcej niż 5-6 no max 7/10.
#metalgearsolid #mgs #gry
I played MGS V even more i haven't check how long did i played but that probably will be more than 120 hours.
That's what