Aktywne Wpisy
Simba997 +340
#frajerzyzmlm "Seba słyszałeś o tym mlm? Godzinkia i wypłata wpada"
zbyl2 +327
#rower miało być ciepło to pojechałem na plaże
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
Mirki, co byście zrobili na miejscu osoby, która dowiaduje się, że jej ojciec nie jest jej ojcem biologicznym, który chciał by matka usunęła ciążę, bo wybrał drugą kobietę, która też zaszła w ciążę, nigdy nie próbował się z wami kontaktować itd. Dyskutowałam na ten temat z dwoma osobami. Jedna osoba, której dotyczy ta sytuacja twierdzi, że biologiczny ojciec to tylko dawca i nie chce nawet wiedzieć kim on jest (chociaż dana mu była taka możliwość), a druga osoba twierdzi, że powinno się poznać swoje korzenie, jak można nie być ciekawym tego jak ten ojciec i potencjalne rodzeństwo wygląda i trzeba też starać się zrozumieć zachowanie biologicznego ojca. Ciekawi mnie wasze zdanie :>
Komentarz usunięty przez autora
@pcmasterrace_pcmasterrace2015: Ciebie nie miał kto nauczyć typowo męskich spraw, a u mnie wręcz na odwrót :P Ale też nie twierdzę, że mam złe życie, ale kto tam wie jakby było inaczej :) Wiesz u Ciebie też jest chyba taka sytuacja, że wychowałeś się bez ojca w domu i na pewno brakowało Ci takiej osoby, w