Wpis z mikrobloga

@eDameXxX: strasznie słaby materiał: podali trochę starych informacji, posmucili się na myśl o "biednych studentach krojących trupa"... i w zasadzie to tyle.
  • Odpowiedz
@rss: ja tam się cieszę, że w ogóle o tym mówią, bo skąd taki "szaraczek" (nie obrażając nikogo) ma wiedzieć, że taka ciekawa technologia się tworzy, a w zasadzie już jest stworzona.
  • Odpowiedz
@eDameXxX:

Engadget, the verge, to takie dwa pierwsze blogi, które przychodzą mi do głowy, a które warto czytać, jeśli Cię takie tematy interesują. Tylko, że angielski wymagany. Ale bez angielskiego w nowych technologiach ani rusz :P
  • Odpowiedz
@DuzeKubki: ja doskonale wiem gdzie szukać informacji ( ͡° ͜ʖ ͡°) i te polecone przez Ciebie, to tak średnio bym powiedział, są dobre do szybkiego rzucenia okiem, ale po konkretniejsze info, to już trzeba sięgać na blogach/serwisach producentów, albo śledzić konta społecznościowe osób, które pracują nad konkretną technologią - skarbnica wiedzy.
  • Odpowiedz
@eDameXxX: No na TVN to konkretniejszego info też nie ma, jak już wspomniał kolega wyżej :)

Zawsze jest tak, że jak coś Cię zainteresuje, to warto podrążyć, żeby dowiedzieć się więcej.
  • Odpowiedz
@DuzeKubki: zgadzam się :) Wrzuciłem to tutaj, żeby pokazać, że media mainstreamowe podłapały temat hologramów, a do tej pory np. ani razu nie słyszałem w TV o HoloLens (może przez to, że w ogóle mało TV oglądam).
  • Odpowiedz