Uprzedzajac glosowanie do #budzetobywatelski w #lodz podaje moich faworytow. Oczywiscie dzieki niektorym nadal postoimy w korkach na Pomorskiej no i nie ma wniosku o wypedzenie fenomenow.
@adzislaw: Nie jest tak zle. A projekty zwiazane z hejnalem i ksiazka, na ktore bede glosowal bardzo popieram, bo takie pomysly sam mialem od wielu lat! Nadal tylko nie trawie i nie rozumiem , jak przeszly projekty szkolne. Chcetnie potem zweryfikuje "ogolna dostepnosc".
@michalec: promocję Łodzi popieram (i popierałam we wcześniejszych głosowaniach), ale obawiam się, że wybrali średnią grupę docelową - bardziej sprawdziłoby to się w liceum wg mnie. Projekty szkolne - chodzi Ci o te remonty sal, zakup sprzętu itd? czy boiska?
@michalec: @soft1house: @Pikaczu: @adzislaw: Takie moje zdanie: L0085 - Cudze chwalicie swego nie znacie - kochajmy Łódź - książeczka/atlas. Szczerze to każdy nauczyciel bez tych książeczek powinien dzieciom fajnie przedstawić Łódź i zachęci do zwiedzania. Pełno materiałów jest na ten temat i książek w bibliotekach, a ciekawa prezentacja to weekend roboty. No i oczywiście wycieczka na miasto. Za moich czasów chyba każdy przerabiał to w szkole. L0058 -
L0047
L0059
L0063
L0085
L0058
S0005
S0006
S0009
S0011
S0027
Szczegóły:
http://uml.lodz.pl/budzet_obywatelski/budzet_obywatelski_na_2016/glosowanie/
Projekty szkolne - chodzi Ci o te remonty sal, zakup sprzętu itd? czy boiska?
Takie moje zdanie:
L0085 - Cudze chwalicie swego nie znacie - kochajmy Łódź - książeczka/atlas.
Szczerze to każdy nauczyciel bez tych książeczek powinien dzieciom fajnie przedstawić Łódź i zachęci do zwiedzania. Pełno materiałów jest na ten temat i książek w bibliotekach, a ciekawa prezentacja to weekend roboty. No i oczywiście wycieczka na miasto. Za moich czasów chyba każdy przerabiał to w szkole.
L0058 -