Aktywne Wpisy
essos +2
Wielu z was tutaj robi z Zaleckiego jakiegos zabijake, przed ktorym ferrari powinien speirdalac, a przeciez to typ ktory zaprezentował 3 razy obsranie w oktagonie godne lasika. Wiadome ze przeciwnicy nie ci sami, ale jednak o czymś to świadczy
#famemma
#famemma
BoroPrimorac +27
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Tak się składa, że niedługo będę miał okazję zwiedzić trochę #holandia #amsterdam no i z tej okazji pomyślałem sobie, że jednym z punktów wycieczki będzie zwiedzanie coffeeshopu i degustacja tej słynnej #marihuana.
W związku z tym mam pytanie do Was kochane Mirki, na czym polega korzystanie z usług takiego lokalu? Znaczy się, zamawiam i przynoszą mi do stolika gieta na tacy, kelner odpala go i pozwala ściągnąć pierwszego bucha i zdecydować czy smakuje, tak jak w tych miejscach gdzie się pija drogie wina? Czy dostaje woreczek z tymi takimi farfoclami i mam sobie sam skonstruować skręta? A może w ogóle jakoś inaczej.
Poza tym jak się powinno owego skuna (tak się mówi? gdzieś usłyszałem takie określenie) palić? Są jakieś szczególne techniki, czy tak jak normalnego papierosa?
Czy jesteście w stanie polecić jakieś przytulne i niedrogie miejsce w Amsterdamie?
Pytam serio, nie paliłem nigdy więc nie wiem jak się powinno poprawnie wstrzykiwać marihuane.
Z góry dziękuję za odpowiedź i jednocześnie serdecznie pozdrawiam.