Aktywne Wpisy

Szinako +652
Hamas przeprowadził terrorystyczny atak, w którym zabił kilkuset Izraelczyków. Dlatego właśnie teraz Izrael w ramach zemsty bombarduje strefę Gazy i wymorduje kilkanaście tysięcy Palestyńczyków w tym dzieci. Z tym że to już nie jest terroryzm i zbrodnie wojenne tylko coś innego, to metafizyka xD. Odcięcie dwóch milionów ludzi od wody, prądu i dostaw żywności to też ciekawa sprawa. Dziwnym trafem media zachodnie coś są cicho na ten temat. Widocznie wujek z ameryki

dariusz44 +361
Myślałem, że nic mnie już w życiu nie zaskoczy, a jednak. Właśnie się dowiedziałem, że mój ojciec lvl 71 ma romans z żoną (lvl 42)mojego brata (lvl 45). Co więcej wczoraj mu i mamie oswiadczyli że zamierzają żyć razem. Mama w szoku, brat #!$%@? w drobiazgi. Kupuje bilet lotniczy do Polski żeby wziąć udział w tej awanturze. Stary spektakularnie zakończyły mi kilkumiesięczy neet. Żeby dorośli ludzie takie rzeczy #!$%@?, to się nie

Od kilku miesięcy komputer zawiesza się, wszystko na ekranie się zatrzymuje, dzwięk się zapętla.
Nie ma BSOD.
Guzik restartu przestaje działać.
Dzieje się to niezależnie od tego co robię, czy przeglądam portal ze śmiesznymi obrazkami, czy oglądam filmiki na jutubie, czy #!$%@? w Armę 3(polecam 10/10).
Po kilkunastu sekundach komputer sam się wyłącza, a po 2-3 sekundach włącza się ponownie. Kiedyś działo się to raz na miesiąc, ale od ostatniego tygodnia miałem coś takiego 2-3 razy dziennie. Pomuszcie
Dodatkowo, Windows 10 niepoprawnie wykrywa użycie procesora, pokazuje kilka milionów procent użycia, i ustawia częstotliwość na 100% przez cały czas działania komputera? Może to wywołuje problem?
W Event viewerze nie ma śladów żadnego błędu i BSOD.
tldr: mój procek robi halt and catch fire, jak to naprawić.
#pytanie
Robiłeś reset biosu?
Co do problemów ze stabilnością to nie znam rozwiązania, sam mam ten procesor + asrocka P67 Pro3 B3 i też średnio raz na miesiąc potrafi mi się tak