Wpis z mikrobloga

siemka, przyjezdzam niedlugo do Koszalina na weekend, znacie moze jakis sponio hotel/hostel/domek do wynajecia? zeby bylo przyjemnie ale nie kosztowalo miliona monet? przegladam te bookingi i inne pierdoły ale moze ktoś coś zna/poleca...
klaniam sie nisko
#koszalin
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@yolow71: W Koszalinie jest.... Hotel Gwardia (nie, nie hotel sport w razie czego :D) - całkiem przyjemny hotelik, nawet spoko pokoje, ale nie wiem jak z ceną ;D

W niektórych pokojach spał nawet VNM, czy TeTris :D (o ile kojarzysz kto to jest ;D)

A w jakim celu wpadasz do klina ;D?
  • Odpowiedz
@wzr1one: kojarze oczywiście, mam kumpla z pracy (22lv) ktory sie z jackiem kumpluje (z jednej strony #!$%@?, z drugiej troche nie dowierzalem wiec pokazal mi rozmowy z fejsa i smsow xD)

poznalem taka dziewczyne ktora mieszka w koszalinie i teraz moja kolej na odwiedziny ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@wzr1one: już nie, hehs, za rok moze do mnie na studia przyjedzie to bedzie high life a teraz #!$%@? musze 400km sredniej jakosci polskimi drogami

w kazdym razie prosilbym jednak o jakis spoko hotelik bo o tym jest ten post ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
@yolow71: no to Ci mówie - jeżeli oczekujesz luksusu - hotel gromada, verde (mścice), jeżeli chcesz sobie po prostu przekimać, lub pomiziać (xD) to hotel gwardia/hotel sport/ hotel formuła ;D
  • Odpowiedz