MIRASY CO SIE #!$%@? (Wpadły mi bagiety na hate) :O
I mi (29 lvl here) mówią że kurator się o mnie pyta.... #lennyface wpuściłem do domu, zapytali czy tu mieszkam i czy mam zamiar się przeprowadzać, zapisali na kartce i poszli (ponoć tyle wiedzieli). Nie mam żadnych toczących się spraw, z rok temu było pare ale wszystko umorzone.... Czy zgniję w #sztum 'ie ?
PS mogło się tak stać z racji że wymeldowałem się z pobytu stałego i obecnie nie mam nigdzie meldunku stałego ? #kurdeprzypal
@Carlos_Irwin_Estevez: Jeśli masz kuratora, oczywiście mogło stać się z tego powodu. Kurator dowiedział sie o wymeldowaniu z dotychczasowego adresu i wysłał bagiety, żeby sprawdzili, pod jakim adresem obecnie przebywasz.
@okasz92: Już się dowiedziałem, nie mam nadzoru kuratora, mam sprawdzanie co 6 miesiecy przez 2 lata miejsca przebywania jako okres próbny po (nieznanym mi jeszcze) wyroku w jakiejś gówno sprawie :O
@Carlos_Irwin_Estevez: rozumiem. W każdym razie, nie jest to nic nadzwyczajnego w takich przypadkach, ani coś czym trzeba by było się przejmować. Każde "zawieszenie" czy to postępowania, czy wykonania kary, naklada na Ciebie podobne obowiazki. Wybierz sobie z sądu odpis tego wyroku (wnioskuję, ze go nie masz) i zapoznaj się z obowiązkami, jakie na Ciebie nałożono w związku z poddaniem Cię próbie.
Rafonix się #!$%@?ł na psach? Bo na tym prime tak się zachowuje jakby tak, wydaje się wydygany być i bije się jak mu to mówią , nie ma argumentów żadnych Pytam bo nie śledzę #rafonix #primemma #famemma #donkasjo
I mi (29 lvl here) mówią że kurator się o mnie pyta.... #lennyface wpuściłem do domu, zapytali czy tu mieszkam i czy mam zamiar się przeprowadzać, zapisali na kartce i poszli (ponoć tyle wiedzieli). Nie mam żadnych toczących się spraw, z rok temu było pare ale wszystko umorzone.... Czy zgniję w #sztum 'ie ?
PS mogło się tak stać z racji że wymeldowałem się z pobytu stałego i obecnie nie mam nigdzie meldunku stałego ? #kurdeprzypal
#policja #bagiety #truestory #pytanie
Kurator dowiedział sie o wymeldowaniu z dotychczasowego adresu i wysłał bagiety, żeby sprawdzili, pod jakim adresem obecnie przebywasz.