Wpis z mikrobloga

@b0530e75d096fb594dc4ac1c28ef52ba: ja używam jako kanapowca wiec bardzo często na ładowarce i nie wiem jak z rozładowywaniem się :) co do kamery to nie używam bo jest chyba jak w większości tabletów słabsza niż w telefonach ale nie ma problemu z odwracaniem. Plusem jest to ze polak mirek190 robi mody oprogramowania na XDA wiec cały czas się coś dzieje w temacie. Kiedyś była jakaś akcja z wadliwymi GPU ale to już na
@breja:
Jak czytałem o tych problemach to przyznam, że nie zwróciłem uwagi na to która to konkretnie wersja była. Możliwe, że te wady o które pytałem dotyczą modeli pozbawionych 3G

@breja - też się zastanawiam nad tym tabletem tylko nie wiem czy nie brać nowszej wersji PRO. Masz windowsa czy androida czy zostawiłeś dualboot? Jak się sprawują oba systemy?

Strimujesz na to gry ze Steama? Jak to się sprawdza?
@breja: Siema kumplu, jak sie tablet sprawuje? W moim dwa razy wysiadl dotyk tak ze musialem tableta flashowac.
Dodatkowo po ladowaniu czasem nie chce sie wlaczyc.
Musze wtedy trzymac z minute przycisk zasilania, puscic i nacisnac znow.
@Kypy: czasami się zwiesi ale nigdy nie aktualizowałem go i mam bardzo stary soft wiec zawsze sobie tłumaczę ze to jest przyczyna ;) kila razy miałem właśnie taki objaw ze nie wiadomo o co mu chodzi i faktycznie trzeba było resetować dłużej trzymając power. Ogólnie jestem bardzo zadowolony bo dałem 180$ przy niskim kursie wiec nie było szans nic innego kupić co by miało takie parametry.