Wpis z mikrobloga

@Murzyn_uciekajacy_po_lesie: @po1son1986 'Jak donosi L.A. Times, Paramount planuje realizację aż trzech filmów z serii "World War Z" z Bradem Pittem w roli głównej. ' 'Według wytwórni, krzyżówka "Ultimatum Bourne'a" z "The Walking Dead" (bo tak thriller o zombie jest określany) spodoba się widzom do tego stopnia, że będzie można zrealizować kolejne części. Dla Pitta byłaby to pierwsza w karierze seria filmowa, której byłby główną gwiazdą.' so
  • Odpowiedz
@SiekYersky: "ten film to będzie przegięcie pały, a nie jakieś łoking ded" Czuję, że jeszcze będziesz zmieniał te słowa po premierze.

"Zwiastuny mówią co innego." Tzn co mówią? Jeśli opierać się na zwiastunach to 100% wydaje się na nich zajebistych.
  • Odpowiedz
@Katorz: porównanie do walking dead wyjąłem z dupy.

Miałem tak z battleship, po zwiastunach mega zajawka, po seansie 5/10 i niesmak. Tu widzę potencjał na dobre kino katatroficzne, nie będe się doszukiwać jakichś głębokich metafor a do kina pójde żeby się dobrze bawić. tyle

@Murzyn_uciekajacy_po_lesie: na mnie wywarł ogromne ;_;
  • Odpowiedz
@SiekYersky: Widać ;) Co do tego filmu, to z tego co czytam i sam widzę po trailerze to raczej będzie kicha - kino katastroficzne? nie nakręcałbym się ;) to ten typ filmu, który raczej nie zostanie zapamiętany. Jesli idzie o klimaty zombie to Wyrmwood zapowiada się nieźle, choć słyszałem, że produkcja ma pewne problemy - nie stoją za nią forsiaści wydawcy, niestety.
  • Odpowiedz