Aktywne Wpisy

Vizley +14
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Mam taki dylemat i w sumie trochę mi smutno. Poznałam super faceta na tinderze, bardzo mój typ, spotkaliśmy się kilka razy i uprawialiśmy seks. Mówił mi, żenie szuka związku i chce się bawić. Ja w sumie też byłam po ciężkiej relacji. Zawsze dawał mi bardzo dużo uwagi, ale od miesiąca przestał i niby faktycznie nie było go w Internecie, ale ostatnio mi napisał jak zaproponowałam spotkanie że długo nie będzie miał czasu

Mirki, studiuję informatykę na jednej z Krakowskich uczelni, jednak przedmiot związany z językami skryptowymi prowadzony był do niczego, a swą przyszłość chcę wiązać z nimi właśnie.
Czy możecie polecieć dobry zestaw książek, które pomogą mi wyjść na poziom wyższy niż znajomość podstaw z klasycznego kompletu webdeva, czyli js+php/ mysql?
Naucz się jakiegoś fw, jquery i np przećwiczyć pgsql czy inne mongodb
http://helion.pl/ksiazki/php-i-mysql-tworzenie-aplikacji-www-marc-wandschneider,phmsap.htm
najlepiej wydane 89 zł w moim życiu, ale pozycja jest już mocno leciwa, sama książki zawiera drobne błędy w kodzie (które idzie wyłapać bez problemu, widać że sam autor też ewoluował podczas pisania), nie ma kompletnie nic o frameworkach i korzyściach z ich stosowania, a ze wzorców projektowych chyba jest jedynie singleton.
oprócz tego mam fajną książkę do ajaxa (xml, xsl itp), xmla (tu