Aktywne Wpisy
mam_spanko +202
Konfederosyjskie działania przynoszą ogromne plony.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
W Polsce wcale nie ma ksenofobii i nastrojów antyukraińskich... Każdy pretekst do walnięcia w Ukraińca jak widać jest dobry.
Ciąg przyczynowo skutkowy, to nie jest najmocniejsza storna Polaków.
Zamiast grzmieć na rząd, na system i na znieczulice w społeczeństwie, to trzeba wylewać swoje frustrację na inny kraj.
Tyle że ci Ukraińcy na prawdę tutaj pracują i próbują się asymilować. Cieszmy się że mamy takich migrantów, a nie bajzel jak na zachodzie.
greenscreen +202
W internecie bardzo często pojawiają się zarzuty jakobym był w jakiś sposób związany z organizacją Falanga i z Bartoszem Bekierem ze względu na fakt, iż założyłem xportal.pl. Tak, to prawda, założyłem, ale... było to w 2005 roku, czyli gdy miałem 15 lat, a jako 18 latek, czyli w 2008 roku, odszedłem z forum xportal.pl ze względu na różnice światopoglądowe między mną i resztą administracji, która wywodziła się z UPR. Projekt w 2005 roku został stworzony przez członków Młodzieży Wszechpolskiej i UPR, falangiści pojawili się na nim chyba 2 czy 3 lata po moim odejściu w 2008 roku i przejęli go, ponieważ stara ekipa wycofała się z działań. W końcu domena wygasła i wykupili ją falangiści.
Czy mogę odpowiadać za forum internetowe, które powołałem do życia jako 15-latek, a które 10 lat później - bez mojej wiedzy i zgody - przeobraziło się w portal falangistów? Oczywiście, że nie.
#beztagow
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu