Wpis z mikrobloga

Motyla noga, ten cały #windows10 mi się chyba wysypał. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Włączyłem kompa i wywaliło takie coś. Nic nie działa, mogę klikać ikonki na pulpicie, ale się nic nie uruchamia, ppm >> ekran wywala błąd o braku skojarzenia programu.
No to kliknąłem "wyloguj teraz".
Wylogowało.
Ale nie pojawił się żaden ekran logowania ani nic. Tylko czarne tło z kursorem. Nic nie robiłem, poczekałem kilka (może naście) minut i - hurra - pojawił się ekran powitalny. Ale kliknąłem enter i nic. Postanowiłem trochę poczekać, bo może coś przemieli, ale zauważyłem po chwili coś w rodzaju mrygającego kursora, takiego tekstowego typu pionowa kreska, więc wpisałem swoje hasło, potwierdziłem enterem i nie zalogowało xd.
Tylko dalej jest ten błąd krytyczny i nic nie działa ( ͡° ʖ̯ ͡°)

Co robicz, halp

@doenutt, odkupujesz mi komputor :c
#pomocy #microsoft #microsoftholdys #windows #windowsholdys
źródło: comment_dRV7ZRozrrqmlZuwS2yNRwyMwmrLvYWO.jpg
  • 13
@Slowbro: restart zapodaj, tez mialem błąd z tym 'menu start nie dziala' i jeszcze cos. Ogólnie to jakas aktualizacja w tle się mieli zapewne i dysk nie wyrabia. Przynajmniej tak u mnie bylo. Z dwa restarty, wgrywanie aktualizacji bla bla i włączył się normalnie. Początkowo tez byłem obsrany ze bedzie pszypał.
@Magej: Co, Tobie też się psuje?

Btw, nie wspomniałem, że wskaźnik myszy po najechaniu na pasek narzędzi zaczyna się kręcić - coś jak stara klepsydra