Aktywne Wpisy
MlodyWilk +1
Do tej pory kupowałem raczej bardziej budżetowe marki bielizny, ale ostatnio uslyszalem ze powinienem nosic majtki kalwin klajn. Czy naprawdę marka bielizny ma aż tak dużą rolę w odbiorze czlowieka? Moim zdaniem to strata pieniędzy
Spotykam się z takim chłopem ale ma takie zaniedbane dłonie że rzygac mi się chce, fizyczna praca nie wyklucza z używania kremów eh.
Typy JohnaB na piątek:
Newbury 3:55 – Muhadathat @ 6,00
Newbury 5:35 – Flipping @ 8,00
Newmarket 8:05 – Wordcraft @ 2,62
Single za pojedyncze stawki, a dodatkowo:
3 duble każdy za pół stawki.
1 treble za pół stawki.
Źródło: http://mrfixitstips.co.uk/2015/08/12/aug-13-johnbs-racing-tips-and-chat-2/comment-page-2/#comment-688801
Wyniki z czwartku:
Kodi Bear – 1 z 9 @ 3,75
The Twisler – 1 z 9 @ 7,50
Sleep Easy – 1 z 7 @ 2,25
Zysk na czysto z czwartkowych typów: 67 stawek.
@Nicki_Pedersen, @bosek, @twisteros, @tobiasz22, @Matias107, @Pawelya, @panpe, @Wawilen_Tatarski, @mniarc, @Fiszek
Zachęcam do spróbowania wyścigów konnych ( ͡€ ͜ʖ ͡€) Można na tym naprawdę grubo zarobić nawet przy niewielkich stawkach. Jako stawkę do typów JohnaB proponuję 1,5% budżetu (maksymalnie 2%, choć to trochę ryzykowne). Trzeba obstawiać sumiennie dzień w dzień i na koniec roku na 100% wyjdzie się na dużym plusie. Bywają czarne serie nawet po kilka dni, ale później pojawia się dzień jak dzisiaj i jesteśmy na duużym plusie.
@shido, @pawmie, @Stevie_G, @Henry14, @jackblackcanada, @escapartelamuerte, @looklikelance, @Cymeon_Skinner, @zdenus, @ardekkk, @dziubeQ, @BonQQ, @Chaczins, @KingFight, @radek123, @legendazligi, @mniarc, @XsomX, @JanLaguna, @Matejaa, @taki_jakis, @aveniner, @matixrr, @BROKOLINI92
January 12.72 pts loss
February 24.38 pts profit
March 26.30 pts profit
April 7.44 pts profit
May 23.45 pts profit
June 55.81 pts profit
July 4.23 point loss
2015 total
120.43 pts profit
http://mrfixitstips.co.uk/2015/07/31/aug-1-johnbs-racing-tips-and-chat/
Z własnych obserwacji mogę powiedzieć, że skuteczność to około 25-30%, a średni trafiony kurs około 4,50.
Punkty ("pts"), o których mowa powyżej, ja nazywam "stawką". Więc np. w lipcu
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Jesteś pewien, że chcesz grać stawką 30 zł? Przy takiej stawce musisz mieć budżet minimum 2000 zł, żeby być bezpiecznym przed czarnymi seriami.
Najczęściej typy są trzy: dwa single (każdy po 7,5 zł) i jeden dubel (też za 7,5 zł). Czyli łączna stawka dzienna 22,5 zł. Często bywa też np. jeden typ za podwójną stawkę (15 zł) albo np. trzy single + trzy duble + treble (jak dzisiaj – 5 stawek, czyli u ciebie 37,5 zł).
Taka stawka (1,5%) powinna z dużym zapasem zabezpieczyć cię przed czarnymi seriami, a
@KingFight: pytanko – ile można zarobić na tradingu przy
To czekam na kolejne typy, bo na dzisiaj kursy mocno poleciały
kurs na giełdzie na Muhadatah aktualnie wynosi 4.3 zatem
przy stawce 100 mógłbyś mieć free beta na niego o wartości 152 lub niezależnie od wyniku wygrać 34
Flipping - kurs 6.2 - free bet 152 lub 23.50 anyway
Wordcraft - 2.12 - free bet 44 lub 20 anyway