Aktywne Wpisy
blackghost +20
Trochę kwikłem bo zatrudniam w firmę gościa typowy fiziol, robota fizyczna na magazynie: pakowanie i ładowanie palet.
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
Pracownik lojalny od jakieś 10 lat w firmie ale dzisiaj to mnie rozwalił. Co zrobił? Otóż podjezdza pod firme nowa Toyota Corolla combi w wersji Hibrid kolor biały. Wczoraj kupiona, świeża.
Podjechał cichutko chyba na silniku elektrycznym. W ogóle zdziwilem że że hybryda ma jakikolwiek zasięg do jazdy na samym elektryku.
Pytam nie szkoda Ci
Jak jest cel ładowania musztard i ketchupów do wiadra? Rodzina stawia takie wiadro na stole, każdy sobie w nim macza kiełbasę czy parówkę i tak żrą?
#jedzenie
#jedzenie
#randomanimeshit
Ledwie chwilę temu wrzuciłem to na #randomanimeshit :P
@pandapl: Dalszy ciąg mego top.
@pandapl: Dobra panowie, teraz pozamiatam najlepsza melodią.
A co powiesz na takie coś? :P
Sorki za polskie suby, no ale nie mogłem namierzyć innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pandapl:
@Jimp: czasy Hypera i byłego gangstera-nauczyciela ( ͡° ͜ʖ ͡°)
200% Cranberries 300% pop lat 90 (。◕‿‿◕。)
Nie tylko jeden z moich ulubionych openingów, ale i ulubionych utworów wszech czasów :)
@pandapl: GTO- nostalgłem.
Ale chyba mój ulubiony opening to ten z Barakamona. Tyle pozytywnej energii nie ma nigdzie w żadnym openingu jakim widziałem.
Co do pozytywnej energii, mnie zawsze rozwala drugi opening Hyouki, nie da się go obejrzeć i się nie uśmiechnąć ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@pandapl: A do mnie nie trafił. Może dlatego, że nie dałem rady dokończyć ostatniego sezonu.