Wpis z mikrobloga

@bubr32:
To spróbuj naładować dwa różne telefony jednocześnie (z dziewczyną na przykład).
To spróbuj ładować jednocześnie obie baterie.
Na woodstoku widziałem wielu którzy lądowali jednocześnie telefon i powerbank. Dzięki temu stali 3x rzadziej.
I powerbanki mogą mieć 3x większą pojemność niż bateria telefonu który kopiłeś rok temu.
I jak zmienisz telefon to nie musisz znowu kupować dwóch zapasowych baterii.
@zordziu: Co? To nie można mieć włączonego telefonu podczas ładowania? Chyba coś mnie ominęło, bo od 3 lat tylko doładowuje baterię nawet z poziomu 80%. Właściwie tel. mam cały czas podpięty pod ładowanie z włączonym wifi routerem. Drugą część wypowiedzi akceptuję - uniwersalność to jakiś tam plus.

@serok: z dziewczyną? xD Jak chcę naładować 2 różne telefony jednocześnie to podpinam 2 telefony do gniazdka. To takie proste. No chyba, że
@bubr32: Rany, przecież nikt nie ładuje powerbankiem w domu, czy gdziekolwiek gdzie ma gniazdko. Powerbank jest potrzebny w terenie. Jesteś głupi czy trollujesz?
@zordziu: Mi bateria trzyma 4-6 godzin ale musiałbym siedzieć w telefonie dosłownie cały czas. Przez tyle czasu jesteś odcięty od prądu? Opisz sytuację, w której się znajdujesz.
@bubr32: siedzę sobie nad jeziorem, w lesie, piknik na łące, robię zdjęcia, albo jeszcze lepiej, kręcę film. Mam zewnętrzne głośniki więc muzyka leci. Nawet jak korzystasz z telefonu jako mp3 to bateria szybko schodzi, ale do tego to trzeba wychodzić z domu.

Mi powerbank uratował tylek jak przez 13 godzin musiałem być fotoreporterem.