Aktywne Wpisy
capol2 +404
afc85 +226
nie sądziłem że tutejsze prawactwo okaże się jeszcze gorszym nazistowskim szambem niż uważałem do tej pory
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
usprawiedliwianie, otwarte popieranie i radość z obrzydliwych zbrodni popełnianych przez muzułmańskich terrorystów w #izrael to coś czego nie spodziewałem się nawet po konfederuskich zwyrodnialcach popierających kacapskich zbrodniarzy
muzułmańscy terroryści z dziką radością popełniają bestialskie tortury, gwałty i morderstwa także na dzieciach, a prawctwo się cieszy i bredzi o "zabijaniu okupantów"
IDENTYCZNIE banderowcy usprawiedliwiają zbrodnię wołyńską, że
1. Przydałaby się opcja wyświetlania tylko wpisów nieprzeczytanych. Nieraz nudno, to i czyta się mikroblog w niedługim odstępie czasu od poprzedniego razu, ale trzeba szybko przewijać, bo "to było, to było, to było".
2. Przydatna byłaby też możliwość założenia filtrów typu czarna lista, ale nie tylko na tagi, ale na dowolny ciąg znaków. To pozwoliłoby nie oglądać gówien typu komentarze "wołaj", "usuń konto", czy nieotagowane obrazki znane na pamięć.
#wykop #mikroblog #mirko #zmianynawykopie
@devios: możnaby wtedy odfiltorwać codziennych kilkanaście multi peterakovaca:)