Aktywne Wpisy
WezelGordyjski +45
Kocham życie singla! Chcę ekran projekcyjny, to go sobie maluję na ścianie! Żadnych kłótni o niszczenie salonu. A w szafce czekają już chipsy i batony ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Runaway28 +4
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Jeszcze jedno. Kiedy ultra-katolicy uzmysłowią sobie, że tego typu akcjami bliżej im do totalitarnych zapędów ISIS a nie nauk Jezusa?
#bekazprawakow #bekazkatoli #islam #4konserwy
I niech tak zostanie, nie chcemy żeby muzułmanie mający talent do nadreprezentowania się procentowo w więzieniach byli zmuszeni w nich przebywać. A z muzułmanami należy walczyć ich językiem - przemocy. We Francji podchodzili po chrześcijańsku i mają palenie samochodów.
I zdanie o islamie mamy okropne. Na podstawie doświadczeń Francji, Niemiec i Szwecji.
@Adams_GA: Czyli rozmontują meczet? Wiara godna wierzącego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Przegrywens: Pseudobrednia? Czyli jednak merytoryczny wpis. Dziękuję za komplement. Albo nie znasz j. polskiego - obstawiam to pierwsze, bo mi wygodnie.
@pesymista53: Też o tym pomyślałem. W kraju, w którym ludzie jeszcze 20 lat temu zabijali się w kolejce
@Luka_Wars: osobiście mam to w dupie, ale nie gadaj że akcja była bez sensu, bo jak pokazały inne przykłady miała sens. Ba powiem Ci więcej, muzułmanie są tak ortodoksyjni, że nawet kobiety musiały codziennie zmywać lakier z paznokci przed każdą modlitwą, aż polska firma wyprodukowała lakier przepuszczający powietrze i zarobiła na nich miliony.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Przegrywens: Wysil się. Identyczne komentarze często czytam jak dzieciak nie ma kontrargumentów w dyskusji. Zwykłe ad personam, tylko się ośmieszasz.
@Adams_GA: Czyli profanacja miejsca kultu może mieć jakiś głębszy sens, usprawiedliwiający ten wandalizm? W jakiej kulturze się wychowałeś? Ostrogotów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@B44M: Było ładnie poprosić. Już usuwam twój komentarz.
Jak wyżej, w Sevilli odstraszyło.
@dreaper: Jak widać, nie interesują się także zasadami poprawnej pisowni. Takie oświecenie, taka inteligencja, orty na poziomie drugiej klasy podstawówki. Przykre.