Wpis z mikrobloga

Oni naprawdę myśleli, że obrzucenie meczetu wieprzowiną odstraszy muzułmanów? Co zrodziło się w główkach naszej katoprawicy? Że muzułmanin to jakiś gatunek wampira, który ginie w zetknięciu się z mięsem? A może, że zasady islamu nie pozwalają muzułmanom spożywać mięsa i pić alkoholu? Czy katolik przestrzega reguł chrześcijańskich? W polskich więzieniach siedzą w większości katolicy, uczestnikami przemocy domowej w Polsce są katolicy, katoliccy duchowni molestują dzieci. Macie bardzo dobre zdanie o islamie, skoro wierzycie w ich ideowość i pogodziliście się z upadkiem moralnym katolicyzmu i innych szczepów chrześcijaństwa. Zapewne zarządcy meczetu teraz pukają się w głowę i śmieją z niedorozwoju braci mniejszych - znaczy katolików.

Jeszcze jedno. Kiedy ultra-katolicy uzmysłowią sobie, że tego typu akcjami bliżej im do totalitarnych zapędów ISIS a nie nauk Jezusa?

#bekazprawakow #bekazkatoli #islam #4konserwy
Pobierz L.....s - Oni naprawdę myśleli, że obrzucenie meczetu wieprzowiną odstraszy muzułmanó...
źródło: comment_mbfijYdiGL9NsnaOUUrldA5Ihf6zr4HE.jpg
  • 43
@Luka_Wars:

W polskich więzieniach siedzą w większości katolicy, uczestnikami przemocy domowej w Polsce są katolicy, katoliccy duchowni molestują dzieci.

I niech tak zostanie, nie chcemy żeby muzułmanie mający talent do nadreprezentowania się procentowo w więzieniach byli zmuszeni w nich przebywać. A z muzułmanami należy walczyć ich językiem - przemocy. We Francji podchodzili po chrześcijańsku i mają palenie samochodów.
I zdanie o islamie mamy okropne. Na podstawie doświadczeń Francji, Niemiec i Szwecji.
@nietopies: Jestem ateistą więc według biskupiej klasyfikacji moralności powinienem pierwszy wysadzać się pod meczetem.

@Adams_GA: Czyli rozmontują meczet? Wiara godna wierzącego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Przegrywens: Pseudobrednia? Czyli jednak merytoryczny wpis. Dziękuję za komplement. Albo nie znasz j. polskiego - obstawiam to pierwsze, bo mi wygodnie.

@pesymista53: Też o tym pomyślałem. W kraju, w którym ludzie jeszcze 20 lat temu zabijali się w kolejce
Czyli rozmontują meczet? Wiara godna wierzącego ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Luka_Wars: osobiście mam to w dupie, ale nie gadaj że akcja była bez sensu, bo jak pokazały inne przykłady miała sens. Ba powiem Ci więcej, muzułmanie są tak ortodoksyjni, że nawet kobiety musiały codziennie zmywać lakier z paznokci przed każdą modlitwą, aż polska firma wyprodukowała lakier przepuszczający powietrze i zarobiła na nich miliony.
@wdupiemamwaszeplusy: Zachodzi uzasadnione podejrzenie graniczące z pewnością, że zrobiła to osoba głęboko wierząca. Osoba, która nienawidzi innowierców (w tym wypadku muzułmanów). Ateiści nie atakują wyznawców jakichkolwiek religii, bo nie interesują ich czyjeś urojenia. To ich przedstawiciele wyżynają się na całym świecie od tysięcy lat pod byle jakim pretekstem.
pseudointeligent i fan chinskich bajek, jednak jest ktos gorzej #!$%@? odemnie xD

@Przegrywens: Wysil się. Identyczne komentarze często czytam jak dzieciak nie ma kontrargumentów w dyskusji. Zwykłe ad personam, tylko się ośmieszasz.

@Adams_GA: Czyli profanacja miejsca kultu może mieć jakiś głębszy sens, usprawiedliwiający ten wandalizm? W jakiej kulturze się wychowałeś? Ostrogotów? ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@B44M: Było ładnie poprosić. Już usuwam twój komentarz.
@Luka_Wars: nie rozumiem czemu piszesz do mnie w ten sposób. Odnoszę się tylko do tego idiotyzmu jaki napisałeś

Oni naprawdę myśleli, że obrzucenie meczetu wieprzowiną odstraszy muzułmanów?

Jak wyżej, w Sevilli odstraszyło.
Ateiści nie atakują wyznawców jakichkolwiek religii, bo nie interesują ich czyjeś urojenia. To ich przedstawiciele wyżynają się na całym świecie od tysięcy lat pod byle jakim pretekstem.

@dreaper: Jak widać, nie interesują się także zasadami poprawnej pisowni. Takie oświecenie, taka inteligencja, orty na poziomie drugiej klasy podstawówki. Przykre.