Aktywne Wpisy

open_or_die +1968
Moja wieś nie zawiodła xD
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory
Na 330 mieszkańców tylko 1 osoba oddała głos na kandydata z listy KO i bylem to ja xD
#wybory

Kruk_98 +1615
Babcia sie popłakała jak powiedziałem że na schetyne głosowałem do senatu XDDDDD i zaczęła mi mówić że przez moje pokolenie ruskie nas napadną, wspaniały moment, czekałem na niego 8 lat a smaku dodał hymn niemiec który puściłem żeby leciał w tle podczas rozmowy #wybory

Reverse Flash nie był zbyt szczęśliwy widząc kask Jaya Garricka, który pojawił się podczas jego próby podróży, w finale pierwszego sezonu "The Flash". Teraz, Geoff Johns podczas panelu DC Page To Screen na Comic-Con, ujawnił, że nie był to tylko Easter Egg, a postać faktycznie pojawi się w drugim sezonie serialu!
"To nie jest tylko Easter Egg, to jest punkt fabuły", powiedział Johns o jego występie. "Zobaczymy Jaya". Po finale pierwszego sezonu, większosć fanów podejrzewała, że Jay Garrick może pojawić się w serialu, teraz mamy tego potwierdzenie. Na razie ciężko powiedzieć czy John Clark (pojawił się opis postaci, i filmiki z przesłuchań do roli, prawdopodobnie to fałszywe imię i nazwisko, aby ukryć postać DC), o którym niedawno pisaliśmy, jest tak naprawdę Jay Garrickiem. Możliwe, że podczas dzisiejszego panelu "Superhero Satrurday" (w Polsce będzie z soboty na niedzielę), producenci "The Flash" ujawnią kto zagra pierwszego Flasha z komiksów.
Materiał z heroesmovies.pl
#theflash