Aktywne Wpisy
blamedrop +311
Ten portal to żart XD
Wybija północ, 2024-04-09, na belce pojawia się obrazek na Święta Wielkanocne (
Ciekawe czemu? Pewnie dlatego że nikomu nie chciało się ustawić poprawnej daty Wielkanocy tego roku i została ta sprzed roku XDDDDD
#wykop #nowywykop2016 #heheszki #bekazwykopu #michau
Wybija północ, 2024-04-09, na belce pojawia się obrazek na Święta Wielkanocne (
easter.svg
) z podpisem „Wielkanoc” XDDDCiekawe czemu? Pewnie dlatego że nikomu nie chciało się ustawić poprawnej daty Wielkanocy tego roku i została ta sprzed roku XDDDDD
W roku 2023 Wielkanoc obchodzi się 9 kwietnia
Wielkanoc to święto ruchome
#wykop #nowywykop2016 #heheszki #bekazwykopu #michau
Cinoski +7
Siostra ze szwagrem planują kupić samochód za 100k, oboje dymają w kołchozach, mają dziecko, małe mieszkanie ale kurde suv musi być. Jeszcze spytali czy im pożyczę 20% bo nie mają.
Edit: Obraz z
Zabawa jest dobra dla zajawkowiczów, sprzęt można kupić za 50-100 zł + do tego minimum sd2iec z kartą SD gdzie można wgrać na 8GB cały dostępny w necie soft a jest tego sporo... Kiedyś był to najlepiej oprogramowany komputer :)
Ja nie mam tyle zacięcia, od czasu do czasu pogram, odłożę a potem tylko mvgayślę o tym czym wybielić obudowę. Na tym się kończy i cykl się powtarza :)
Wcześniej trochę więcej przy komodzie siedziałem ale bardziej elektronicznie, sd2iec, hardresety, przełączniki romów, zabawy z uzyskaniem obrazu na VGAboxie :)
Teraz odpuściłem ale czasami podpinam, tylko joy już ledwo zipie
Jeśli mówisz o grzebaniu nie elektronicznym to był mój słaby punkt... Miałem kiedyś wyciąć otwory na diody, kabelki, kary itp... Nie mam zbytnio zdolności manualno-perfekcyjnych więc wyniosłem się na zewnątrz domu dla spokoju. Okazało się, że wszysko mnie Zaczęło #!$%@?ć, sąsiedzi obok krzyczeli, komary zaczęły gryźć... Wszystko nie pasowało, odwaliłem taką
Ten aspect ratio Cię nie drażni?
Poniżej mój stary filmik, i pod spodem komentarz, że to po prostu może być wina sprzętu.
ps. Nie drażni mnie, szybko się przyzwyczaiłem :)