Aktywne Wpisy
krytyk1205 +66
Robert Lewandowski u Moniki Olejnik o tanecznej pasji żony
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
"Jak się okazuje Robert Lewandowski nie ma problemu ani z pasją żony, ani z samym tańcem. - Ja sam zacząłem tańczyć, ja lubię tańczyć, nie mam problemu z tańcem. Od wielu lat na parkiecie potrafiłem tańczyć. Nawet jak Ania zaczęła tańczyć, to też razem z Anią tańczyłem - wyznał Monice Olejnik.
Piłkarz podkreśla jednak, że w Hiszpanii, gdzie obecnie mieszkają, podejście do tańca
Cinoski +14
#krakow #masakretyniczna
Możecie mi powiedzieć po co to wam ? Jakaś dyskoteka, muzyka leci, trzy radiowozy i dwa motocykle do obstawy.
Za mało macie ścieżek ??
I jeszcze te sioroty co to hoho pojade na masę, ale są 500m za peletonem i policja musi na nich czekać
1. masę to można mieć po narkotykach, to chyba był zwykły nightskating
2. rolkarze nie mogę się legalnie poruszać po DDR
To ja zrobię happening żeby motocykle mogły jeździć po ścieżkach rowerowych.
Pomysł równie bezsensowny
@xspeditor: o ile mi wiadomo, to są happeningi, że motocykle jadą, hałasują i smrodzą szpalerem przez całe miasto.
Są też mniejsze, kiedy robią sobie tor wyścigowy na ulicach miast z odgiętymi tablicami itp.
Więc racz łaskawie #!$%@?ć ze swoim bólem dupy.