Aktywne Wpisy
Koner1391 +8
co myślicie o tym gościu? ma dużą oglądalność, ja obstawiam, że jest szurem, wszystko wie najlepiej
#ukraina
#ukraina
deziom +357
Afera z Collegium Humanum. Pisowcy stworzyli sobie drukarnie dyplomów:
- Zmienili prawo, powtarzam specjalnie #!$%@? zmienili prawo i znieśli wymóg zdania trudnego egzaminu państwowego, który był wymagany żeby objąć stanowisko w spółkach skarbu państwa (chyba na wyższych stanowiskach, ale nie jestem pewny)
- Jak już zmienili prawo, to wystarczyło miec tytuł MBA. W sumie to jest prestiżowy tytuł, który dosyć dużo kosztuje i nie jest aż tak łatwo go zdac, szczególnie na
- Zmienili prawo, powtarzam specjalnie #!$%@? zmienili prawo i znieśli wymóg zdania trudnego egzaminu państwowego, który był wymagany żeby objąć stanowisko w spółkach skarbu państwa (chyba na wyższych stanowiskach, ale nie jestem pewny)
- Jak już zmienili prawo, to wystarczyło miec tytuł MBA. W sumie to jest prestiżowy tytuł, który dosyć dużo kosztuje i nie jest aż tak łatwo go zdac, szczególnie na
Promuję na facebooku akcję upominania brudasów o myciu się przed wejściem na basen, ale temat z fontannami mnie rozbił dokumentnie. Jak coś to stosowny link okolicznościowy do fanpage: https://www.facebook.com/pages/Hola-hola-myj-pindola-stop-brudasom-na-basenach/236815689836395
#pila #olsztyn #heheszki #holaholamyjpindola #dzieci #fontanna
@Triplesix: no to jest dopiero patologia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Pokaż, gdzie to
Nie miales nim nie wszedles na mirko xd
@uchatek co prawda, to prawda
@Triplesix: ziom, sprawdziłem tę fontannę XD nie o taką chodzi, takie to i u nas są spoko. Patrz na tę z linku w wpisie na górze ( ͡° ͜ʖ ͡°)