Aktywne Wpisy
Codziennie pokazuje mi się te durne wpisy czy kobiety wolą być same w lesie z niedźwiedziem czy mężczyzną i oczywiście wybierają niedźwiedzia. Faceci zawsze w komentarzach się prują, że przecież niedźwiedź zabije, że przecież ich nie interesuje krzywdzenie kobiet itp
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
I chyba do nich nie dociera, że jeśli oni wiedzą, że nie skrzywdzą to nie o nich chodzi. Chociaż i tak często bywa, że nawet myśląc, że się kogoś nie chce skrzywdzić
ludzki_odpad +2
Ehhhh... Powiem wam Mirasy, że nie za fajne to życie.
Mam 25 lat, nigdy za rękę nie trzymałem. Od ponad roku mam apki randkowe, nic się tam w zasadzie nie dzieje, nie doszło do ani jednego spotkania.
W robocie też żadna różowa nie wykazuje zainteresowania moją osobą.
Piszącym "ja miałem związki i baby wcale nie są takie fajne, lepiej się skupić na swoich zainteresowaniach" dziękuję. Syty umierającego z głodu nie zrozumie (
Mam 25 lat, nigdy za rękę nie trzymałem. Od ponad roku mam apki randkowe, nic się tam w zasadzie nie dzieje, nie doszło do ani jednego spotkania.
W robocie też żadna różowa nie wykazuje zainteresowania moją osobą.
Piszącym "ja miałem związki i baby wcale nie są takie fajne, lepiej się skupić na swoich zainteresowaniach" dziękuję. Syty umierającego z głodu nie zrozumie (
Link aby dołączyć do losowania:
https://gleam.io/kXApQ/losowanie-kubkw-ninjas-in-pyjamas-tylko-polska
=================================================================================
Full Name - Może być prawdziwe imię/nazwisko ale można uczyć nicku
Email - Musi być prawdziwy
Losowanie będzie odbędzie się - 2015-07-17 11:59:59 PM | Będę nagrywał żeby nie było :)
=================================================================================
Przed napisaniem komentarza... przeczytaj poniższe informacje.. :)
Dlaczego przez URL?
Post musimy udostępnić również na facebook'u, wymóg osób z góry... MasterNinjas ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dlaczego tylko 3 Kubki?
Nie jest to ostatnie rozdajo.. będę sie starał robić #rozdajo co miesiąc.
Tak starałem się załatwić więcej kubeków
Mam nadzieje że rozumiecie i gl hf.
#csgo #rozdajo #dota2 #ninjasinpyjamas #nip
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@niematakiegologinu: ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
http://steamcommunity.com/profiles/76561198033150851/
Komentarz usunięty przez autora