Wpis z mikrobloga

ten ginozaur to jakiś psychol czy o co chodzi?

@wysuszony: Różnie go oceniają:) Opowiadał o ruchaniu mirabelki na TSie, razerm z innymi stulejarzami wymieniali się wszystkimi zdjęciami z #pokazmorde, a jak nie poszło mu spotkanie z jedną to później rozdawał jej fejsa innym stulejom na TSie, bo "chcieli tylko zobaczyć". Nic nadzwyczajnego( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Bladi89: Dobrze wiemy, że istnieje a jak to giniu ujął "zdjęcia latały jak samoloty", np zdjęcia @Eskimoska które "pokazywałeś" kilka razy - a jak Ci zwróciłam uwagę, że po co wrzucasz zdjęcia laski na którą polujesz to powiedziałeś, że ona je zamieszcza na fb więc można. xD

@Eskimoska nigdy nie gadałyśmy, nie znam Cię, nie widziałam Cię na żywo, nie wiedziałam jak masz na imię i nazwisko ale Bladi nie miał oporów żeby wysyłać mi Twoje foty tak o. I pewnie nie tylko mi.

No i np zamieszczałeś zdjęcie @Famina i się z niej śmialiście. No kurde. I to było w obecności kilku osób a Ty dalej twierdzisz że ja to sobie wymyśliłam. Też laski nie znam a Ty wrzucałeś te zdjęcia, bo akurat sobie opowiadaliście jak to w radiu
  • Odpowiedz