Aktywne Wpisy
baton967 +5
#przegryw co robita o 3 w nocy chuopy?
Ave2 +4
Tez was skreca z zenady gdy widzicie "sportowe" samochody na miescie? Do miasta sa auta miejskie,a nie m3. Tak samo jak ktos chodzi w butach narciarskich, bo drogie. Nie czujecie tego zazenowania? Kolejny gimnazjalny trend to motocykle ktore maja 1l pojemnosci I pelne owiewki? Serio? Jezdzicie tym po drogach, a wygladacie jak na motogp. Rozumiem 125ccm w pelnych owiewkach, bo tam chodzi o spalanie I rekompensowanie niskiej mocy, ale wieksze pojemnosci to
Mirki słyszałem dziś wydaję mi się termin, który określał dziedziczenie ziemi, własności lub pieniędzy po zmarłym członku rodziny. Jeśli np. moja babcia mieszka na ziemi dalszej cioci, i moja babcia umrze to mojej matce należy się coś tam od cioci ponieważ ona tam mieszkała przez X czasu za młodu. Nie wiem czy to poprawny opis ani czy to faktycznie prawda ale ten termin by mi się przydał do dalszego researchu.
Tylko to mi przychodzi do głowy.
@WapniakZJury: w testamencie pradziadka było wpisane że wszystko jest jego syna, a że jego syn zmarł to wszystko ma jego żona (moja dalsza ciocia) ale moja babcia może tam mieszkać aż do śmierci. Czy po jej śmierci coś należy się mojej matce z tego tytułu?