Aktywne Wpisy
WonszWykopowy +34
GryzeKisiel +31
Pijcie ze mną kompot. Trochę się chcę pochwalić, bo wśród znajomych i rodziny nie bardzo chcę mówić ile zarabiam, ale udało mi się przebić 30k netto miesięcznie na b2b (ʘ‿ʘ) Daje mi to jakieś 24k na rękę. Owocowych czwartków nie mam, ale za to praca w pełni zdalna i pracuję w których godzinach chcę. Wcześniej zarabiałem 18k także przeskok jest dla mnie bardzo duży. Z tej okazji proszę
Proszę sobie wyobrazić, że na jakiejkolwiek imprezie masowej promującej tolerancję, miłość i wiarę w ideały, niech to będą „Światowe Dni Młodzieży”, ginie 5 osób i żadna z nich nie umiera naturalnie. 3 osoby umierają z przepicia i przećpania, jedna w niewyjaśnionych okolicznościach i jedna po śmiertelnym pobiciu. Jaki byłby oddźwięk medialny, zwłaszcza, że „Światowe Dni Młodzieży” to impreza szczególna, z udziałem młodych katolików, którzy przyjeżdżają na spotkanie z papieżem, żeby się oddać duchowej uczcie? Nietrudno zgadnąć, co by się działo w mediach, ilu ekspertów zajęłoby jednoznaczne stanowisko, jakie konsekwencje prawne poniósłby organizator i przede wszystkim, jak gęsto musiałby się tłumaczyć i to w sądzie?
http://kontrowersje.net/5_zgon_w_na_przystanku_woodstock_owsiak_milczy_a_instruktor_pp_drwi_taka_afera
#niepopularnaopinia #woodstock #owsiak
@Carcer: a skąd to wiesz? Przeczytałeś w ogóle artykuł?
@Carcer: skąd wiesz, ze TYLKO on
@Carcer: super, a teraz przeczytaj artykuł i zastanów sie jak wyglada Twoja wypowiedz w tym świetle
Z tego to prycham xD
A przyrównywanie dnia młodzieży do woodstock'u to błąd logiczny. Dwa różne wydarzenie nie mające ze sobą nic wspólnego, tak jak przyrównywanie wieczorka poetyckiego do koncerty rockowego.
Aha i nie zapominaj, że uczestnicy pielgrzymek do Częstochowy to dużo większa patologia niż przystanek woodstock