#rokgier - tag umarł ( ͡°ʖ̯͡°) The Last of Us na PS3. Świetna gra - grafika, fabuła, dźwięki, postacie, pomysł na grę, KLIMAT - po prostu wszystko sprawia, że gra się świetnie. Pomimo, że grałem na Playstation 3 to grafika zrobiła na mnie dobre wrażenie jak leciwy już sprzęt. Ode mnie 9/10. Byłaby dziesiątka gdyby nie jedna rzecz:
Czas na dodatek Left Behind, ale muszę zrobić chwilę przerwy
@Wojtex28: a mi bardzo. Przejście gry zajęło mi ponad 14 godzin i wciąż szlag mnie trafia jak mam użyć broni i z niej celować przez co poczekam z dodatkiem (・へ・)
@RayRayRay: przeszedłem gta v, jakieś 30 godzin na padzie, #!$%@?, teraz the last of us, 14 godzin i #!$%@?, bo przede mną dodatek, gram w gran turismo 6, jakieś 40 godzin, jestem zadowolony, ale ułożenie gałek jest niewygodne. Ile mam grać? Tysiąc godzin? Nigdy nie przyzwyczaję się do upośledzonego celowania za pomocą gałek, bo jest to rozwiązanie po prostu głupie i niesamowicie niewygodne. Grę przeszedłem, ale #!$%@? pozostało
@ZmutowanaFrytkownica: No to już jakieś indywidualne preferencje. Inni ludzie tak grają, ja też się po czasie przyzwyczaiłem i teraz to dla mnie nawet wygodniejsze od myszki. Kwestia gustu.
@RayRayRay: o motko bosko :O Toż to nie może się równać z precyzją i wygodą myszki pod żadnym względem :D Nawet podłączyłem jakąś starą myszkę pod konsolę, działała w menu PS3, ale w grze już nie i grzecznie chwyciłem za pada ( ͡°ʖ̯͡°)
Kupione w ciemno za jakieś grosze rok temu, psiknięte dwa razy. Nie mogę znieść tego zapachu, więc robię #rozdajo #perfumy nie wiem tylko czy ten syf można określić mianem perfum
Przesyłkę InPost opłaca wygrywający.
Losowanie dzisiaj o 21.
Udziału nie biorą: zielonki, użytkownicy z tagów pato mma gal
The Last of Us na PS3.
Świetna gra - grafika, fabuła, dźwięki, postacie, pomysł na grę, KLIMAT - po prostu wszystko sprawia, że gra się świetnie. Pomimo, że grałem na Playstation 3 to grafika zrobiła na mnie dobre wrażenie jak leciwy już sprzęt. Ode mnie 9/10. Byłaby dziesiątka gdyby nie jedna rzecz:
Czas na dodatek Left Behind, ale muszę zrobić chwilę przerwy
@RayRayRay: o motko bosko :O Toż to nie może się równać z precyzją i wygodą myszki pod żadnym względem :D Nawet podłączyłem jakąś starą myszkę pod konsolę, działała w menu PS3, ale w grze już nie i grzecznie chwyciłem za pada ( ͡° ʖ̯ ͡°)