Aktywne Wpisy
DJRuraWydechowa +277
Kolejny z tych debili Need For Speed Kraków, albo Illegal Night, który nie używa mózgu.
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Nocny wypadek na Zabłociu, ameba umysłowa niby żyje, bo strażacy wyciągnęli go i został przetransportowany do szpitala, ale w sumie samochód jest tak #!$%@?, że szczerze mam wątpiwości, czy przeżyje. W najlepszym wypadku będzie kaleką do końca życia, tyle że już nie umysłowym, a fizycznym.
#krakow
Sleepypl +816
nie wiem czy to rap, czy hiphop , a tym bardziej jaki dać tag oprócz rozdajo ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Czołem :>
znajdzie się chętny, bądź chętna na płytę Jamal'a Miłość?
Mam do rozdania funkiel nówkę w folii. Losowanie via mirkorandom 2-ego lipca - raczej wieczorem.
Wysyłka na mój koszt (możliwe, że dopiero ok 13 lipca mi się uda wysłać, bo wyjeżdżam niebawem).
Oczywiście nie obrażę się jak zwycięzca (o ile taki będzie) po otrzymaniu wrzuci zdjęcie z openingu.
Standardowo zielonki nie biorą udziału ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wystarczy tylko dać plusa.
pic rel:
dorzuć tshirt do zestawu xD
Takim rymowanym tekstem na pewno Ci nie odpowiem, bo nie jestem w temacie. Zresztą nie szukam atrakcji przez kabel.
@WuKaeR: wikipedia twierdzi, że i to, i to ;)