Wpis z mikrobloga

Mirki jak u Was z dropem z paczek po 50k co się za turnieje offline i online dostaje? Ja rozegrałem większość offline i kilka online. Czasami się poirytowałem trochę na granie na tej gównianej klasie światowej, ale zdzierżyłem to. Dostałem tylko dwa Totsy z tych paczek łącznie. Jeden to Marquinios, a drugi to jakiś bramkarz z ligi belgijskiej jeśli pamiętam dobrze. Ogólnie to bieda. Za to dzisiaj rozegrałem ten turniej na zawodowcu, więc łatwo miło i przyjemnie, 4 razy "po 5:0" i dostałem w końcu lepszego Totsa. Niestety to Terry ( ͡° ʖ̯ ͡°). Ani mi liga nie pasuje, bo nie lubię grać BPL, do tego jakaś hybryda też nie bardzo bo sama karta też nijaka.

A jak u Was ze szczęściem z darmowych paczek za turnieje?
#fut
  • 1
@arko123: Ja w paczkach wygranych najlepsze co dostałem to Ramos i Lahm plus paru innych z wysokim overallem, ale do kupienia za drobne. Z kupionych to tylko raz trafił mi się ktoś wart tyle, co Cuadrado. A oprócz tego to sam szrot, niemal zawsze trafia mi się już zawodnik, którego już wcześniej wygrałem. IFów mam dwóch, z ligi niemieckiej z overalem 80 - 81 max. Wszystko to po wygraniu/kupieniu około 30-40