@bolo1: miasta podobnej wielkości (od Woodstock w Polsce większe są tylko Warszawa i - o włos - Kraków) śmiertelność na poziomie 0,0006%/rok przyjęłyby z pocałowaniem ręki. Taka afera.
@Goofas: @Wotto: dawno tam nie wchodziłem, szkoda mi czasu na frustratów. Koleś nic się nie zmienił: dalej marudzi coś o "kryminale" mimo, że ilu urojonych przestępstw nie zgłosił i ilu aktów oskarżenia nie złożył, tyle umorzono. W szczególności, mimo zapowiedzi że
@rineo: można powiedzieć, że jestem po tej strony barykady co Kurka, bo mam w dupie Owsiaka i jego WOSP przynajmniej od 20 lat. Ale ten typ jest intelektualnie odrażający. Najpierw wrzucał na Kaczora, jechał go od #!$%@?ów. Był adorowany przez Paradowską i innych mainstreamowych matołów. Teraz wielki niepokorny, co nawet nie umie bronić swoich argumentów, vide: Twój screen.
jestem po tej strony barykaty co Kurka, bo mam w dupie Owsiaka i jego WOSP przynajmniej od 20 lat.
@Hoff: jeśli tylko masz w dupie albo tylko ich nie lubisz/nie popierasz itp. to IMO nie jesteś po żadnej stronie barykady :) Nikt WOŚP kochać/popierać/lubić nie musi: to nie komuna, ani nie portal "niereglamentowany", że za nieprawilne myślenie zostaniesz zwyzywany od pajaców albo złamanych #!$%@?ów.
poza tym można się zastanawiać, czy dresiarnia klepiąca przypadkowych ludzi nie jest motywowana produkowaną i rozpowszechnią przez kolesia od dwóch lat ślepą nienawiścią do WOŚP/Woodstocku. Serio.
@rineo: wystarczy systematycznie dosypywać do pieca. Zbożne dzieło siania nienawiści może różnie zaowocować. Osobiście mam nadzieję, że wróci jak bumerang do siewcy. NB
"Foto: strona WOŚP. W kółeczku zadowolony i rozbawiony ze wskaźnika śmiertelności instruktor „Pokojowego Patrolu” R. I." (podał dane rineo, więc zrobiłem cięcie).
Chyba go nigdy dupa nie przestanie boleć, że Ci nabił ten milion wyświetleń. .( ͡°͜ʖ͡°)
Takie buty! Czyżby ta cała #afera, odwracanie uwagi, #spiseg itd. była dziełem...
#owsiak #woodstock #brudstock #koza
polecam tez komentarze pod tweetem. Najbardziej bawi jakkuraka nazywaja "dziennikarzem"
@wotto, @rineo
@Goofas: @Wotto: dawno tam nie wchodziłem, szkoda mi czasu na frustratów. Koleś nic się nie zmienił: dalej marudzi coś o "kryminale" mimo, że ilu urojonych przestępstw nie zgłosił i ilu aktów oskarżenia nie złożył, tyle umorzono. W szczególności, mimo zapowiedzi że
https://twitter.com/kontrowersje/status/614054145516011520
Najpierw wrzucał na Kaczora, jechał go od #!$%@?ów. Był adorowany przez Paradowską i innych mainstreamowych matołów. Teraz wielki niepokorny, co nawet nie umie bronić swoich argumentów, vide: Twój screen.
@Hoff: jeśli tylko masz w dupie albo tylko ich nie lubisz/nie popierasz itp. to IMO nie jesteś po żadnej stronie barykady :) Nikt WOŚP kochać/popierać/lubić nie musi: to nie komuna, ani nie portal "niereglamentowany", że za nieprawilne myślenie zostaniesz zwyzywany od pajaców albo złamanych #!$%@?ów.
@rineo: wystarczy systematycznie dosypywać do pieca. Zbożne dzieło siania nienawiści może różnie zaowocować. Osobiście mam nadzieję, że wróci jak bumerang do siewcy.
NB
myślałem, że jeden
@Wotto: Piotrek liczy wszystkich: w Kostrzynie, w pociągach itd. Generalnie Pokojowy Patrol powinien obstawić województwo lubuskie.
Chyba go nigdy dupa nie przestanie boleć, że Ci nabił ten milion wyświetleń. .( ͡° ͜ʖ ͡°)
http://bragielizmystosowane.salon24.pl/652933,matka-choragiewka-kurka-znow-judzi