Wpis z mikrobloga

@zielonka_motzno: jedno z najlepszych wspomnien z dziecinstwa to ze w dniu swiniobicia jeszcze ciepla watroba krojona w cienkie plasterki, lekko oproszona maka i podsmazana na smalczyku.

A ze wegetariany i inne pedaly sie brzydza jesc watrobe to ich problem
  • Odpowiedz
@rbk17: jak byłem mały to lubiłem bo myślałem, że to działa w ten sam sposób co gołąbki. "chodź anonku zjedz gołąbka, to nie jest ptaszek ty głuptasie, to tylko tak się nazywa." potem odkryłem drastyczną prawdę..
  • Odpowiedz
  • 1
@rbk17:
@zielonka_motzno: jak polezy w mleku 20min przed usmazeniem jest genialna. Smażymy 3min na jednej i 2 na drugiej i jest tak zajebista ze zawsze mało, i jeszcze ta cebulka... Idę do sklepu chyba po watrobke bo zrobiliście mi smaka :)
  • Odpowiedz