Aktywne Wpisy
JulianGangol +203
Zobaczcie na to pieknego wsparcie od kobiety dla swojego faceta po przegranej walce z Najmanem. Klasyczny łymyn ☕️. Najbardziej empatyczna plec beka xD Typowy roszczeniowy lachon 21 wieku co to tylko patrzy jak jakas huba albo inny kleszcz gdzie by swoj gloni pysk wbic i doic zasoby faceta do ostatniej kropli krwi. Jak bedzie lepszy zywiciel na horyzoncie to wtedy robi sie papa i leci sie na kolejnego. Obecnie zwiazek nie wyglad
JohnCasey +7
Co ten gościu w ogóle #!$%@?? On nie chce pokoju? Cały kraj #!$%@?, stracili 1/4 terytoriów z bardzo kiepską wizją ich odbicia. Miliony ludzi stamtąd wyjechało i nie wiadomo czy wrócą, jadą tylko i wyłącznie na kroplówkach z Zachodu, które być może się wkrótce skończą - np. w USA wygra Republikanin i skończy się zabawa w wojenkę. Gospodarka #!$%@?, ludzie giną, postępy kiepskie, a jak Rosji czegoś zabraknie to nie ma problemu
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Przeżył ktoś z was oobe?
OOBE to raczej już bardziej zaawansowany temat.
@Katorz: Duże prawdopodobieństwo, że się obudzę :/
u mnie się zaczyna tak: szum, potem drgania a potem jakbym spadał i szaro dookoła. Czy tak to powinno wyglądać?
@Gadzinski: Dziennik snów - codziennie rano zapisujesz wszystko co snilo ci sie w nocy co pamietasz,
@sramnato: Wg Monroe powinny przechodzic od czaszki poprzez cale cialo, falami od gory do dolu jakies 27 razy na sekunde przez okolo 5 minut. Wywołałem je, ale dalej poprostu nie potrafie sobie poradzic z tym wglebianiem sie w jeden punkt, wybudzaja mnie, nie wiem czy ja sie nimi tak przejmuje, ze z nich szybko wychodze jak tylko je poczuje, ale jakos mi nieswojo ;).
Się zgadzam, moze poza wrazeniami dzwiekowymi.
Jak ci jakaś laska krzyczy podczas medytacji to wiedz ze coś się dzieje... cos robisz nie tak.
Te nieprzyjemne doznania, albo głos dziewczyny o której wspomniał Kurgan to może być Makyo:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Maky%C5%8D
Z zegarkiem ciężko by było. Moje sny są głownie niczym filmy akcji. Mało zegarków, za to dużo wybuchów i walk :P
@Gadzinski: Zegarki, bączki, tekst. Wystarczy za dnia robić to i zadać sobie pytanie "czy ja teraz snie". Wejdzie w nawyk zrobisz to samo we snie. A jak masz mało zegarków to jak wejdzie w nawyk zawsze się trafi.
@Kurgan: To ciesze się że
I co to jest RC ?
@Floyt: Musisz dac mi pare minut, abym w miare szczegółowo opisał Ci moją metode wejscia w LD, bardzo skuteczną, przynajmniej jesli chodzi o mnie