Aktywne Wpisy
Mieliśmy z #rozowypasek dość stresujące i pracowite dni. Weekend miał być zwieńczeniem tego, chwilą zasłużonego odpoczynku. Z racji z tego że ja całą sobotę miałem już wolną, a różowa miała kilka spraw do załatwienia i wracała późnym wieczorem to zdeklarowałem się że przygotuję coś specjalnego na wieczór. Wpadłem na pomysł że w sumie napiłbym się wódki. Po prostu, bez żadnych udziwnień, kolorowych napojów, muzyki w tle. Po prostu. Więc czekając na różową
szklarskaporeba +325
Wolam wszystkich plusujacych ten wpis.
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Dzsiaj przed lunchem manager spotkal sie z dyrektorem dzialu zeby podjac deczyje co robic.
Long story short: rezultat jest taki, ze mlody dostal to co chcial, czyli wolne w listopadzie oraz HO do konca roku. A w zamian podpisal wypowiedzenie, ktore jest effective od grudnia. Innymi slowy pracuje do konca roku.
Tym samym jest to hard reality check dla wszystkich wykopkow z IT, ktorym sie wydaje
Mirki, coś długo to trwa, nie sądzicie?
SKLEP GEARBEST
Nadejście przesyłki 2015-05-01 19:32 AMSTERDAM INKLARING
The item is on transport to the country of destination 2015-05-02 15:52:00 Transit
Od tej pory nic. Zamawialem kamerke Xiaoyi action camera za 92$. Nie wiem czy zdaze ja wziac na wakacje.
kolega @kulaz ma dokladnie taki sam problem, tez zamawial w tym czasie co ja, ten sam status i przesylki nie widac.
@Pirzu: gearbest
@josedra52: http://www.gearbest.com/action-cameras/pp_152648.html
To już jest nas wiecej, bo 3 osoby. Paczka też w Amsterdamie leży?